Український Монреаль
-
Франсе вчила 10 років тому щоб навчатися у Ліоні,та жила в Африці 2 роки-але ніяких єкзаменів не сдавала,тільки практика,а вона як ми знаємо забувається,тому який в мене рівень-не знаю,але вірю що все повернеться тільки потраплю в середовище,але з часом,та і вчити буду однозначно.
-
Резюме канадійське. Може бути під вакансію може універсальне але з різними кавер летерами
-
Якщо на бар то в англомовні райнои вище шанс якщо базова франсе є(рівень а2) то взагалі простіше ще й досвід на франсе отримаєте
-
В мене головна мета-унести ноги де я зараз є. Розглядаю Монреаль бо там в мене близька подруга,підтримка,допомога,можу бути в неї скільки потрібно. Звісно мені більше комфортно англо провінції,але я одна з дитиною,холодні провінції відпадають-але на крайній випадок розглядаю,також у голові маю Альберту-але там сімʼю не знайшла(тільки самотні чоловіки запрошують)роботи кажуть нема,бо українців багато,а готель 2 тижні,якщо будуть місця. Тому ризикувати не маю бажання. Багато інформації, треба приймати рішення,купувати квитки,і спитати толком ні в кого-бо у кожного різна інфа,та і досвід. А офіційні джерела важко чомусь сприймаю-рівень стресу зашкалює. Від того і питання іноді дурні.🫠
-
Так, звісно за канадськими стандартами. Редагувала зовсім трохи резюме під посади