Український Монреаль
-
Добрий день. Нас 2 новоприбулих осіб шукаємо квартиру 4 1/2 (2 окремі спальні) в Монреалі. Без дітей, тварин та шкідливих звичок. Можливо хтось перездає свою, знає хто здає або може поділитись контактами хто може допомогти з пошуком. Буду вдячна за допомогу та інформацію.
-
Тримайтеся!! Я теж з 2.5 річним сином сюди переїхала без чоловіка. Друзі допомогли дуже зі всім на світі. Перший рік було прям хріново морально, але зараз вже якось звикла до квебеку (в травні 2 роки тут). Сил вам !!
-
Ласкаво просимо до рубрики «одинокі сердечка українського Монреалю» 😁😂🤣
-
Для того існує зима. Вона все виправляє 😂
-
А тут взагалі їв хтось щось прям от смачне?) Тому що це перша країна (я тут 8 місяців), де мені ну не зайшов ні один заклад. Вони такі неперебірливі у їжі. Їм ось ця путіна і збс. Щодо товарів теж прикол) Хочеш зубну пасту? Ласкаво просимо у вибір із 4-х 😂 І я не можу зрозуміти, чи то така монополія на це все, що просто не завозять ширше вибір, чи щось зі мною не так...
-
банкінг єдержава(все д з нею комфортніше) комерс тіж записи на псолуги і тд пс контекст - міста від 500 тис
-
Монреаль теж весь в «бомжах» так то, якщо відверто вже казати
-
от тут дивлячісь який аспект життя технологічно - беззуперечно в плані свободи - ту є питання