Український Монреаль
-
Точно, поділ забула ))
-
ну на Подолі ні😂
-
Та і в Києві також , варто тільки з рейтарської чи воздвіженки відійти трохи
-
дивлячісь де В Запоріжжі іноді так
-
міг але це про кейс що українськи кращі тут так само все можна робити - хоч і виглядає гірше хочу той же РБЦ і Дежерден не так і погано
-
ну це так. І віджати можуть в Україні теж) але що цікаво. Я знімаю квартиру у людей, які тут 20 років. Самі українці, але жили довго і в Ізраїлі. Ведуть тут бізнес. Досить потужні. Шо цікаво? За останні 20 років виїжджали всього кілька разів з Канади. Прив'язані за ногу страшенно. Великі відстані. Шалені податки. На днях питаю чи щасливі вони тут...Кажуть, що хочуть переїжджати в Іспанію і "як же було а**єнно в Ізраїлі"...Думаю, та невже все так погано. Починаю спілкуватись з іншими людьми, які теж мають тут бізнес. Троюрідний брат пише: "Все супер. Купили будинок. Чудесно. Бізнес процвітає. Як і трудовий табір з посмішками на обличчях, зате освіта для дітей хороша". Працюють цілий рік, щоб все одно раз на рік поїхати відпочити в Європу, тому що подорожі по Канаді досить дорогі. 11 років тут і кажуть, що "У Канаді бабки. Щастя не тут") Але я все одно буду радити всім сюди приїхати) мене ця країна не образила нічим, чудесна. Просто хочу бути ближче до цивілізації з можливістю купити свій будинок і не прив'язуватись до кредиту на 30 років
-
Підскажіть з страховкою ramq Вот я отримав цю картку і став на чергу до сімейного лікаря чи можливо конкретно якось записати по страховці до спеціаліста конкретно ортопеда по ній без напряму від сімйного?
-
support.google.com/googleplay/answer/7431675?hl=en
-
Оце рівень свободи )) нафарбувати нігті і не боятися 😅
-
Гарден рум то фууу жігка плювалась що капець коктейлі ніякі їжа фуфу хоч і дууже інстаграмно але тут на різні смаки все ж
-
айфон чи андройд?
-
А потім народіть дитину і не заплатіть в пологовому