Український Монреаль
-
Шукаю швачку. Яка вміє робити лекала.
-
Підкажіть, якщо я маю ворк перміт, але виїду з Канади і заїду назад, чи вдасться таким чином подовжити термін дії?
-
💵Додаткові виплати українцям 🇺🇦🇨🇦 ⚡️ Українці, які прибули до Канади по програмі СUAET, проживають в Канаді та мають WorkPermit, стають податковими резидентами відразу, і отже мають право на певні виплати ‼️ВІДРАЗУ, а деякі виплати, коли будуть відповідати критеріям прийнятності: ▪️виплати податкового кредиту GST/HST; ▪️виплати Climate Action Incentive Payment (CAIP); ▪️виплати Canada Child Benefit. ✔️ Як отримати виплати Climate Action Incentive Payment (CAIP) ◾️ Заповнити і підписати наступні форми:👇 🔹 Якщо у вас немає дітей - Форма RC151, GST/HST Credit and Climate Action Incentive Payment Application для осіб, які стали резидентами Канади 🔹Якщо у вас є діти Форма RC66, заявка на допомогу дітям у Канаді включає федеральні, провінційні та територіальні програми Форма RC66SCH, інформацію про статус у Канаді та інформацію про доходи для заявки на отримання допомоги на дітей у Канаді ◾️ Надішліть заповнені форми до свого податкового центру. ‼️ Знайти адресу CRA ✔️ Як отримати виплати податкового кредиту GST/HST ◾️Заповнити і підписати наступні форми:👇 🔹Якщо у вас є діти : форма RC66, Канадська заява на отримання допомоги на дітей, щоб подати заявку на всі дитячі та сімейні допомоги, включаючи кредит GST/HST 🔹Якщо у вас немає дітей : форма RC151, GST/HST Credit and Climate Action Incentive, Payment Application для осіб, які стали резидентами Канади ◾️ Надішліть заповнену форму до свого податкового центру ✔️ Як отримати виплати Canada Child Benefit - t.me/UA_Canada_Cuaet/756 ✅ Джерело Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
💼 Покрокова Інструкція реєстрації онлайн на порталі податкової для фізичних осіб 🇨🇦🇺🇦 🌐 Сайт податкової для реєстрації👇 www.canada.ca/en/revenue-agency/services/e-services/digital-services-individuals/account-individuals.html ✅ Перша частина реєстрації – надання персональних даних. ✅ Друга частина реєстрації - введіть код безпеки від податкової. ‼️ Детальна інструкція доступна - ua-canada.ca/articles/insrtuctioncra/ 📱 Імміграція в Канаду t.me/CanadaUKCuaet 📱 Чат українців Канади t.me/CanadaChatUA
-
В Сервіс Квебек на Декарі безкоштовно самообслуговування
-
🎧 Пʼятниця і ми оновили наш playlist “Ukrainian beat” на Spotify! 💚 Тільки найкращі нові українські пісні. open.spotify.com/playlist/1wYk1qoigC01Id4HYQ6Nps?si=UymjLmV8Qoy5OWwdo7b2vg&nd=1&dlsi=cbae33ad4d4b4000 Обкладинка: Jamala Найкраще за неділю: ▶️ Jamala - Мій брате 💔 ▶️ Dovi, VovaZiLvova - Падали тіні ▶️ TAB - мало ▶️ SadSvit, Do Sliz - Луги ▶️ headachee - зі своєю головою (LP «шукаючи колір») ▶️ Богдан Купер - Не лікуй мене Додавай плейлист до себе та слухай нові українські треки разом з нами! 🇺🇦✊🏻
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, де можна знайти, окрім офіційного курса, тести для іспиту з водійських прав 3 категорії англійською.
-
Можна скачати додаток, мені такий радили і я по ньому готуюсь.
-
Добрий день! Віддаємо пеленальний столик. Забирати в Pointe Claire Зараз він вже складений, для зручності при перевезенні.
-
Продам!!! Вейпи на 7.000 тяг 1 упаковка-5 штук Смаки: Полуниця-банан Журавлина-лимонад Диня Полуниця-ківі Мікс ягід Лайм-маракуйя Кавун-диня Виноград-лід Чорниця Манго-лід Ціна 🔥150$🔥