Український Монреаль
-
Hello guys, my name is professor John, an expert academic writer. I write online exams, discussion posts and replies, essays, case study, reports, dissertations, proposals, topic selection for research papers term papers and online classes at affordable fees. You. Can reach me via my WhatsApp numbers +254794301340 +254795762677 Email [email protected] chat.whatsapp.com/LmkhAanJMy701sQU69jC0Y Let's shine together this semester!!!
-
яка вартiсть ,щоб наняти доглядальницу на нiч?
-
Вечір фінансової грамотності www.instagram.com/reel/C2TV7o7NQwc/?igsh=Z2c1cWVybXJmbjg0 www.instagram.com/p/C2TWBtgNJFl/?igsh=MThjcDN1NnJ0Ym16ag==
-
Гороскоп циганки на 20.01: ♈ Овен - бути в активному пошуку ви можете тільки роботи ♉ Телець - топ-3 душніл: 1.ви зранку; 2.ви вдень; 3.ви ввечері ♊ Близнюки - ви на всі руки майстер, але вже хочеться і самому віддатися в чиїсь надійні руки ♋ Рак - ви завжди приймаєте такі дурні рішення, що краще взагалі їх не приймати ♌ Лев - вибачте, але ви в ресурсі тільки фліртувати, не треба вам пропонувати ніякі стосунки ♍ Діва - у вас можна навчатися тільки чомусь поганому ♎ Терези - страх інтроверта: сподобатися якомусь екстраверту ♏ Скорпіон - чесно, впадлу комусь щось пояснювати, хочеться просто сказати «я не знаю» ♐ Стрілець - знецінювати? можу, вмію, практикую ♑ Козеріжка - одягатися по погоді? ні, дякую. ви віддаєте перевагу сидіти вдома ♒ Водолій - коли хтось обіцяє і робить - це ваш афродизіак ♓ Риби - ви дуже любите мінімалізм, особливо мінімум дзвінків в суботу
-
♈️ Овен 20 січня. ✨ Скільки ще працювати над собою, щоб вже почали платити зарплату за це? ♉️ Телець 20 січня. ✨ Тримайся подалі від ідіотів, але з уваги їх не випускай. ♊️ Близнюки 20 січня. ✨ Шукати з ким ще можна перезимувати чи вже неактуально? ♋️ Рак 20 січня. ✨ Ти не можеш сидіти на місці, тому що цирк повинен гастролювати. ♌️ Лев 20 січня. ✨ Якщо тобі завжди буде трішечки більше пофіг, ніж іншим, то ти завжди будеш у виграші. ♍️ Діва 20 січня. ✨ Навіщо тобі друга половинка, якщо ти з народження цілий? ♎️ Терези 20 січня. ✨ Так багато справ, які треба встигнути зробити в перерві між скролом стрічки. ♏️ Скорпіон 20 січня. ✨ Життя подарує шматочок казки. ♐️ Стрілець 20 січня. ✨ Котик хоче багато-багато їжі в пузико. ♑️ Козеріг 20 січня. ✨ Зірки сподіваються, що ти знаєш про свого внутрішнього генія. ♒️ Водолій 20 січня. ✨ Пішов ти у сраку. Лінтяйчик. ♓️ Риби 20 січня. ✨ Два квитки в літо. Будь ласка. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Добрий день. Підскажіть будь ласка, цікавити навчання в Монреалі чи околиці в державній школі англійською мовою. Які умови вступу і чи є адаптація, як у французьких школах чи щось подібне. Вже в Монреалі, але постійної адреси ще немає. В пошуку. Дуже буду вдячна за відповіді.
-
Всім привіт. Робимо ваше авто красивішим за вашу дівчину… майже. Так щоб не ревнувала 😍😍😍 Хімчистка: ті всі шампуні та мила про які ви чули але не знаєте що ваша ляля потребує. Полірування: той крем для тіла і у всіх таке враження що ви її цілували всю ніч. Покраска: незабутні барви її краси про які вже забула. Повне ТО: зробимо так щоб не хрустіла як старий вуйко. Діагностика: треба ж знати заздалегідь який догляд вона заслуговує. Огляд авто при покупці. Буде такою красунею як наші українки. www.instagram.com/ascar_mtl?igsh=MTJhNXU5azI1b2dqYQ== maps.app.goo.gl/5mpn54hWrQ7hApL96?g_st=it +1 (438) 396-0265 Саша
-
🎤 Монреаль – одне із міст де пройде наш зимовий міні-тур Канадою.🇺🇦🇨🇦 ⚡️Чому варто до нас прийти? ▪️ Бо ми смішні, а сміх продовжує життя та рятує від стресів і депресій ▪️Бо коли ж Ви ще почуєте наші золоті жарти, які вже чуло пів Торонто? ▪️Бо це хороший варіант, як не банально провести свій вечір з друзями, рідними тощо ▪️Бо це чудова можливість зануритись у спогади про дім, серед української спільноти ▪️А ще, бо це підтримка своїх, адже ми перші хто почав розвивати український стендап на теренах Канади задля донатів на ЗСУ, і без вас - ця місія неможлива! 😅 Хух, нарахували 5 причин, але ж їх то є більше😉Тож приходьте, не пожалкуєте🤍 🎟 Квитки👇 BUY 🎫 Monreal 📱 Бесіда міста Монреаль - t.me/montrealukrainians
-
Вам потрібно мати постійну адресу , піти в скул борд вашого району , подати туди всі ваши документи для еледжібіліті. Почекати десь місяць на цей лист… і вони оба самі підкажуть школу вашу. Ви самі попросите одну зі школ району. Я спочатку пішла в школу (у нас їх 2 в нашому районі, але обирала ту , що порадили. Директор перевірила наявність місць в цьому класі. Я їй залишила свої контакти. І потім пішла в скулборд).
-
Дівчатка 😍, всіх з 2024, сподіваюсь відійшли від свят) Хотіла повідомити, що я вирушаю ЗАВТРА з Укpаїни, можливо кому потрібно: • Бoтулотоксин, бoтокс, філери (інʼєкції для губ) • Пoлінуклеотиди коллагеностимулятори • Мезококтейлі, біoревіталізанти • Ліпoлітики, пілінги • Мeдикамeнти • Cтiки іqos gІо, eльф бapи , cигapeти та подібне (хiтc, тepeа, нео) та девайси також можна) Якщо зацікавило - пишіть в ocобисті) Місця вистачить всім) Bирyшaю на довгий час, до квітня орієнтовно) Дякую 💕
-
Вони часто скандалять: 1 місце — Терези 2 місце — Діва 3 місце — Козеріг 4 місце — Лев 5 місце — Водолій 6 місце — Телець
-
Але це посилання тільки для Монреаля, наскільки я знаю.