Український Монреаль
-
Всім привіт. Робимо ваше авто красивішим за вашу дівчину… майже. Так щоб не ревнувала 😍😍😍 Хімчистка: ті всі шампуні та мила про які ви чули але не знаєте що ваша ляля потребує. Полірування: той крем для тіла і у всіх таке враження що ви її цілували всю ніч. Покраска: незабутні барви її краси про які вже забула. Повне ТО: зробимо так щоб не хрустіла як старий вуйко. Діагностика: треба ж знати заздалегідь який догляд вона заслуговує. Огляд авто при покупці. Буде такою красунею як наші українки. www.instagram.com/ascar_mtl?igsh=MTJhNXU5azI1b2dqYQ== maps.app.goo.gl/5mpn54hWrQ7hApL96?g_st=it +1 (438) 396-0265 Саша
-
🎤 Монреаль – одне із міст де пройде наш зимовий міні-тур Канадою.🇺🇦🇨🇦 ⚡️Чому варто до нас прийти? ▪️ Бо ми смішні, а сміх продовжує життя та рятує від стресів і депресій ▪️Бо коли ж Ви ще почуєте наші золоті жарти, які вже чуло пів Торонто? ▪️Бо це хороший варіант, як не банально провести свій вечір з друзями, рідними тощо ▪️Бо це чудова можливість зануритись у спогади про дім, серед української спільноти ▪️А ще, бо це підтримка своїх, адже ми перші хто почав розвивати український стендап на теренах Канади задля донатів на ЗСУ, і без вас - ця місія неможлива! 😅 Хух, нарахували 5 причин, але ж їх то є більше😉Тож приходьте, не пожалкуєте🤍 🎟 Квитки👇 BUY 🎫 Monreal 📱 Бесіда міста Монреаль - t.me/montrealukrainians
-
Вам потрібно мати постійну адресу , піти в скул борд вашого району , подати туди всі ваши документи для еледжібіліті. Почекати десь місяць на цей лист… і вони оба самі підкажуть школу вашу. Ви самі попросите одну зі школ району. Я спочатку пішла в школу (у нас їх 2 в нашому районі, але обирала ту , що порадили. Директор перевірила наявність місць в цьому класі. Я їй залишила свої контакти. І потім пішла в скулборд).
-
Дівчатка 😍, всіх з 2024, сподіваюсь відійшли від свят) Хотіла повідомити, що я вирушаю ЗАВТРА з Укpаїни, можливо кому потрібно: • Бoтулотоксин, бoтокс, філери (інʼєкції для губ) • Пoлінуклеотиди коллагеностимулятори • Мезококтейлі, біoревіталізанти • Ліпoлітики, пілінги • Мeдикамeнти • Cтiки іqos gІо, eльф бapи , cигapeти та подібне (хiтc, тepeа, нео) та девайси також можна) Якщо зацікавило - пишіть в ocобисті) Місця вистачить всім) Bирyшaю на довгий час, до квітня орієнтовно) Дякую 💕
-
Вони часто скандалять: 1 місце — Терези 2 місце — Діва 3 місце — Козеріг 4 місце — Лев 5 місце — Водолій 6 місце — Телець
-
Але це посилання тільки для Монреаля, наскільки я знаю.
-
Як тільки отримаєте постійну адресу, можете записатися онлайн на подачу документів для дозволу на навчання в англійській школі. Офіс відповідності - Закон 101 www.emsb.qc.ca/emsb/admissions/eligibility/office
-
В тій школі, де навчається моя дитина, українців десь 7 чоловік у класі і їм дали україномовного перекладача, яка пояснює незрозумілий матеріал.
-
⌛️Історія початку і далеко не кінця=) проекту UA CANADA на телеканалі "Ранок Вдома" 🎬 ПОСИЛАННЯ youtu.be/UShwGHuq6WY ✅ UA CANADA - інформаційний портал КАНАДИ🇨🇦, який об'єднав спільноти🇺🇦 різних міст, таких як: ◾️ Оттава; ◾️ Калгарі; ◾️ Монреаль; ◾️ Едмонтон; ◾️ Торонто; ◾️ Вінніпег; ◾️ Ванкувер; ◾️ Реджайна; ◾️ міста Атлантичних провінцій. Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Доброго дня. Є 3 дерев'яні стільці, вітдаємо безкоштовно, якщо комусь потрібно пишіть
-
Не звернула увагу на категорію що ви писали, там тільки для авто і мото.
-
Дякую)
-
Там тільки для 5 категорії. А є для 3 - для вантажних машин?
-
Дівчата, продаю туфлі для танців High Hills Розмір 36, нові, жодного разу не взувались, продаю тому що так і не знадобились✨ Ціна 50$ Якщо цікавить, у особисті ✨