Український Монреаль
-
⌛️Історія початку і далеко не кінця=) проекту UA CANADA на телеканалі "Ранок Вдома" 🎬 ПОСИЛАННЯ youtu.be/UShwGHuq6WY ✅ UA CANADA - інформаційний портал КАНАДИ🇨🇦, який об'єднав спільноти🇺🇦 різних міст, таких як: ◾️ Оттава; ◾️ Калгарі; ◾️ Монреаль; ◾️ Едмонтон; ◾️ Торонто; ◾️ Вінніпег; ◾️ Ванкувер; ◾️ Реджайна; ◾️ міста Атлантичних провінцій. Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Доброго дня. Є 3 дерев'яні стільці, вітдаємо безкоштовно, якщо комусь потрібно пишіть
-
Не звернула увагу на категорію що ви писали, там тільки для авто і мото.
-
Дякую)
-
Там тільки для 5 категорії. А є для 3 - для вантажних машин?
-
Дівчата, продаю туфлі для танців High Hills Розмір 36, нові, жодного разу не взувались, продаю тому що так і не знадобились✨ Ціна 50$ Якщо цікавить, у особисті ✨
-
Всім привіт. Підскажіть будь ласка про дитячі садочки чи є сенс віддавати дитину (1 рік) в садочок? Тому що є багато інформації що садки занадто дорогі і немає сенсу, бо зп одного з батьків (якщо працюють обидва) іде на оплату садочка. У кого діти ходять в садочок, поділіться будь ласка враженнями , та про якість догляду там за дітками. Дякую 🫶
-
200 долл коштує місяць садочку субсидованого.
-
Є ще варіант франсізасйона з датацією на дейкер і стипендією
-
Віддавати чи ні, то як ви вирішите в родині. Моя дитина пішла тут в 1,3 в садок. А я пішла на курси. Швидка адаптація у дитини, з задоволенням йде в садок. Ніякого протесту. Отримую в кінці дня в програмі фото і листок з тим скільки дитини часу спала , скільки разів міняли памперс і що саме 🙈 Або приватний садок 800-1000, але там є повернення. По факту вийде меньше .
-
Або 600-1000 але є ребейти(почитайте умови)
-
Рідні позавчора приїхали,дали житло в готелі,а син приїхав місяць тому,то поселили на віллі
-
Я не знаю, одного везли на віллу,але там окремий був номер,без відселення
-
Усе швидко оформили