Український Монреаль
-
Гороскоп циганки на 22.01: ♈ Овен - стресостійкість і комунікабельність - це сьогодні не про вас ♉ Телець - доброго ранку всім, крім тих, хто вирішив почати нове життя ♊ Близнюки - ще один понеділок, коли ви маєте щось встигнути, але навіть не маєте гадки, що саме ♋ Рак - ви: я повинен витрачати час раціонально. теж ви: я нікому нічого не винен ♌ Лев - поліаморні стосунки - це ви, робота і ще одна робота ♍ Діва - на сніданок, обід та вечерю у вас правки, дедлайни та зіпсований настрій ♎ Терези - а куди поділися вихідні? ♏ Скорпіон - як повернутися в нормальний режим? ніяк ♐ Стрілець - якщо працювати вдома, то робочий день завершується на 8 годин раніше ♑ Козеріжка - повний чекап організму - найкращий подарунок ♒ Водолій - є два стани: 1.нічого не робите; 2.хвилюєтеся, що нічого не робите ♓ Риби - на три речі можна дивитися вічно: на вогонь, на воду і на хуйню, яка трапляється з вами
-
доброго дня підкажіть будь ласка хто летів авіакомпанії Astrian Варшава-Відень - Монреаль як в Відню проходить пересадка ми маємо 1,20 і де може хтось під скаже дякую 🙏🏻
-
Доьрий день, чи в аеропорту Монреаля sin також можна одержати ?
-
Так,можна
-
До 15:00 можна отримати сін, так мені казали місяць тому
-
Я завжди в костко беру (можливо є неподалік) на сирники, не так як дома, але непогано.
-
Дякую!
-
Не читайте дурню яку пишуть До 23ї у будні можна отримати за 5хвилин
-
Але мені саме Монтреаль цікавить
-
Зрозуміло , дякую. В Торонто можливо на даний час , як мені відписали . ,
-
Можливо, за той час, що я приїхала, щось і змінилося, але коли я приїхала, то sin можна було отримати лише в Сервіс Канада. Не чула, щоб в аеропорту відкрилося їх відділення. WP в аеропорту, а от щодо sin дізнаєтеся на місці.
-
Десь 10 днів
-
Це як вуйко Василь на жигулі
-
Бардзо дзенкую 😉
-
Нікого так доля не карала