Український Монреаль
-
Ціну у студію)))
-
Купуєте карту Оpus і за 100 долларів проїздний на місяць. Як підете на франсізасьон, то оформите іменний студентський проїзний за 58 на місяць.
-
Продається в метро, там же поповнюється, також в деяких магазинах. Сама катка коштує здається 6 долларів. В перший і останній день місяця можна купити на неї місячний проїзний, в інший час кажуть що можна купувати проїзний на тиждень, але я такого не робила і точно не знаю.
-
На тиждень також, але краще з понеділка, тому що у неділю закінчиться
-
можете користуватись разовивими квитками купленими в метро але це не дуже зручно в автобусі платити або копійками або разовим квитком або карткою опус але купити разові можна не завжди і не всюди(в метро - так, деінде - як пощастить)
-
Надають, нас поселили в villa saint martin montreal. Маленькі кімнатки, незручно добиратись, але дуже чисто. Також можна там їсти тричі на день.
-
Ціна?
-
в когось є ідеї як заплатити за житло в Канаді на void check з України? хотялося би через PayPal, але я так розумію це неможливо
-
Добрий вечір підскажіть будь ласка, хто знає, чи тимчасово приймають безкоштовно в готелі в Монреалі?
-
я не в курсі що там зараз по оплаті за кордон і лімітам якщо можна витягнути напряму на вайз - то так