Український Монреаль
-
Мешканець Одещини прив'язав мотузку за ногу односельця та тягав його по землі, щоб дізнатися, хто вкрав його кавуни
-
Ну вам надали посилання з інструкцією, що робити, дивіться вище
-
👌дуже гарні організатори всі Овни в моєму колі 🤗
-
Я завжди щось організую або всіх гуртую
-
🎉🎉🎉
-
Гра почалась 😏
-
Я Овен
-
Ось завжди з Овнами найвідривніші моменти виходять за життя 😂 знає Гороскоп. Для обережних Козерогів це прям надемоції. Навіть на байк якось мене вмовив тільки Овен. Знають вони як не дати нам впасти в меланхолію😂
-
Так, це нормально, але я ще все ж таки займалася з репетитором, щоб пройтися по правилам. Та займалася дома, у мене така ж ситуаці- я одна в групі українка, і здається я одна вчу мову, всі іньши латиноси вже вільно говорять та прийшли просто прокачати граматику, 3 рівень
-
Тільки роблю ботокс або кератин
-
♈️ Овен 9 грудня. ✨ День планується без страждань, ура. ♉️ Телець 9 грудня. ✨ ТЕБЕ ЧЕКАЄ ГРАНДІОЗНА ЗУСТРІЧ. ♊️ Близнюки 9 грудня. ✨ Навіть не думай про стосунки, займися собою. ♋️ Рак 9 грудня. ✨ НАСТРІЙ: ПІДКОРЮВАТИ БУДЬ-ЯКІ ГОРИ. ♌️ Лев 9 грудня. ✨ Ти маєш впоратися, але це не точно. ♍️ Діва 9 грудня. ✨ Діва + Пивко = Щасливе життя. ♎️ Терези 9 грудня. ✨ Тебе сьогодні не розуміють, навіть сам ти. ♏️ Скорпіон 9 грудня. ✨ Одягай найсексуальніше вбрання сьогодні. ♐️ Стрілець 9 грудня. ✨ Не плач, тебе ще обов'язково поцілують. ♑️ Козеріг 9 грудня. ✨ Бери Овна і дуйте відриватися. Сьогодні можна все! ♒️ Водолій 9 грудня. ✨ НЕ РЕВНУЙ ЙОГО ДО ДРУЗІВ. ♓️ Риби 9 грудня. ✨ Не будь буркотливою бабкою. Будь ласка. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Ну тодi прийдеться порухатись на початку, задача вигiдно арендувати житло, та органiзувати собi працю на перший час. Плюсом буде знання одноï з мiсцевих мов, а так нiчого важкого. Десь прикольнiше за европу, десь тупiше, грошей тут однозначно бiльше, так шо будеш ситим
-
Податки тарабанять, але п'ятiрки тут хватить на стартi, якщо одесит, мусиш бути спритним