Український Монреаль
-
Дуже багато дає знання фронце. Навіть просто розмовної. Процес пошуку роботи значно полегшує.
-
Так я не про те що франсе не треба. А про те що не можна зловживати виплатами. Тобто якщо у тебе фелфер, потім рік і 3 місяці ти отримуєш стипендію а потім йдеш на профорієнтування це не є гуд
-
100% правильне рішення як на мене. Я мала тільки один рівень, потім отримала роботу (англійською). До цього обрала замість франц піти в макгіл довести англійську до ладу. Що маємо - в травні я тут два роки, робота та друзі англ. Парт тайм франц не можу піти, бо сама з дитиною (в он-лайні відмовляють), тож витрачаю кошти на репетитора щоб хоч якось вже почати говорити. Знаю людей яки приїхали в той самий час, і вже на роботі французькою говорять. А як шо попало:)
-
При цьому фактично не є такспеєром або не привносиш користі працюючі по кваліфікованному ноку(або як мінімум не маєш перспектив промоушену туди)
-
То що ви робите в Монреальській групі ?
-
Тут питання , що з таким розкладом наступного року такі люди будуть змушені їхати додому , бо ворк перміт закінчиться
-
Ну хз - мені норм, окрім трафіку в годину пік
-
Ха-ха, були там, щось не хочеться ))
-
Валіза-вокзал-оттава?😂
-
Тут не зате, вивчили чи не вивчили франце, якщо не буде змін , як не вчи наступного року треба буде переїхати в іншу країну. Або так НОК 0 чи 1 то є більші шанси
-
То їм франце вважаю класно зайде. Але вони будуть напевно на нього парт тайм ходити, бо робота.
-
Забудьте якщо не нок 0 чи 1
-
Я вважаю що то є кожний суб'єктивний кейс у кожної людини. Знаю людей хто приїхав в Монреаль с 500$ в кишені, в квітні минулого року, приїхали сюди, бо хати біля Харкова не стало. Чоловік, дружина і дитина. Зараз обидва роблять. Він 10 місяців і має 20 дол на годину, вона 6 місяців і також біля 20 дол на годину. І купили б/в машину десь пів року тому. Тому що без машини таймінг на транспорті в чоловіка був 5+ годин кожен день. Дружина вже дуже гарно спілкується французькою, навіть не ходивши на французасьон. Дуже багато їй дав досвід спілкування в франкомовному товаристві і навчання онлайн за допомогою аплікацій.
-
Адміню і живу/працюю
-
Його може продовжити ваш роботодавець
-
Ну у вас відносно правильний підхід - робота+франсе. Один франсе мало що дасть без роботи. Робота без франсе має хочаб примарну надію на продовження перміту(залежить від того яка робота).
-
Та звідки такі пізнання ? Боже , такі висновки напевно роблять ті хто відсидів на тому ж велфері фоанце , і нічого не хотів робити , або може міграція то не його ?
-
Мій особистий досвід французасьону парт тайм три с половиною місяці дав мені достатньо багато. Робив фул тайм і ходив на франце. То було важкувато. Але розумію, що аєлтс я б на 6 балів після навчання франце фулл тайм рік не здав би. Але і розумію що якби кожен день займався самостійно додатково онлайн, то мабуть здав би. Але тут залежить як суб'єктивно від людини. Кумусь то легко. Комусь важко і навіть неможливо. Але цікаво було на франце був я один українець. Більшість були араби, два мексиканця, два корейця і четверо китайців. І тільки двоє були без ПР. Всі інші 15 людей були з ПіаРом. А пішки приходив на навчання я один, всі інші на машинах. Більшість з яких коштували 10+ тис доларів.