Український Монреаль
-
це так але вже не мають преференцій стосовно мови - раніше поза монреалем були відбори без франсе тепер - все(був анонс міністерства разом зі змінами прог для інвесторів)
-
я вже мав роботу і напрацьовував досвід а потім влітку - все фіні
-
як я плачу у мене був прохідний бал по ній поки не вкрутили обовязок франсе 7😂
-
Для різних людей буде по різному, але ота програма суто для мене виглядала краще. Там треба назбирати потрібну кількість балів. Отут видно минулі вибірки(draws), який колись був прохідний по яких спеціальностях. Зверніть увагу на то, шо джоб офер за межами Монреалю і околиць дає більше балів immigrationnewscanada.ca/latest-quebec-arrima-draw/
-
останній дроу(відбір) 2023 виглядає так
-
а в тай падло дорогі😂
-
тут залежить ким де і як працюєш
-
я сиджу поки ліз не стече а потім подивлюсь на ситуасьйон і можливо в оттаву(може підтягну франсе до 4го що дасть якісь балли там і здам целпіп/зроблю вес і тд)
-
То не в квитках справа, а тому що тут дуже гарна соціально орієнтована провінція. І коли прожив тут рік чи два. Дуже важко кудись переїхати. Особливо коли маєш в Монреалі зарплатню 25 - 30 доларів на годину і овертайм. А в новому місці і 20 на годину за щастя. І роботи є тільки 35 годин на тиждень і те також за щастя. Не кажучи про багато інших приємних речей в Монреалі, якіх нема в інших провінціях.