Український Монреаль
-
Дуже дякую
-
На busbud можна знайти напрямки та купити через них білет. Хоча краще брати безпосередньо на сайтах компаній.В мене був експірієнс з Orléans express та maheux. Перша фірма відмінила рейс через погоду , та не повернула гроші і ще й нагрубили по телефону типу «ну ви самі винуваті , нада ж читати шо пишеться маленьким шрифтом на білеті». Друга фірма показала хороший сервіс і є можливість перенести / повернути гроші за білет, хоча подорожувати з ними на 10-20кад дорожче від орлеану
-
-
Hirondelle Запишіться на рандеву, дуже допомогли
-
Друзі, потрібна порада від громадян Монреалю:) Живу в Торонто, англ вільна, вчусь в коледжі останній рік, вивчаю графічний дизайн/веб дизайн, маю досвід роботи в багатьох сферах multimedia дизайну, також знаю front-end. Так от в Торонто я не бачу майбутнього для себе, була кілька разів в Монреалі, дуже подобалося і місто здається більш комфортним для життя. Чи порадили б ви мені переїжджати? Хотілося б почути від першого лиця. Французької не знаю, але можу вивчити. Дуже дякую, якщо хтось відповість. Всім гарного вечора!
-
Нині зрозумів чому у Монреалі стільки років не було Української ресторації. Минулого року з'явився певний ерзац з національним колоритом. Але, се не те
-
Пр маєте? Якщо ні то проблемка
-
тут уже нема шляхів отримання ПРу бе наявного франсе 7
-
Підкажіть як тут в Квебеку відкрити щось подібне Українського фопу і як таке взагалі називається англійською
-
але технічно ви маєте мабудь отримувати csq чи caq почитайте правила переїзду в Кєбєк - там не все так гладко
-
в айті реально хоч і не дуже легко місто взагалі досить комфортне податки зліші за Онтаріо спокійніший вайб