Український Монреаль
-
Підкажіть як тут в Квебеку відкрити щось подібне Українського фопу і як таке взагалі називається англійською
-
але технічно ви маєте мабудь отримувати csq чи caq почитайте правила переїзду в Кєбєк - там не все так гладко
-
в айті реально хоч і не дуже легко місто взагалі досить комфортне податки зліші за Онтаріо спокійніший вайб
-
Кому треба - Допоможу з перевезенням МЕБЛІВ: диванів, кроватей, матраців, столів та стільців.
-
У чому саме «ідіотизм»??? Як на мене це цілком нормальне питання для людини, котра планує переїхати, і цікавиться у вже більш досвідчених людей, які там вже тривалий час! А викаблучуватись з Вашого боку недоречно! Можна було б і не відповідати!
-
Тобто, вони спочатку платять цю допомогу, ти ходиш на курси, але потім зобов'язаний віддати ці гроші?
-
Підкажіть будь ласка, стосується тих, хто прилетів до Монреалю останні тижні? В аероплрту оформлюють WP? Немає з цим питань? А то весь інтернет гудить, що припинили це робити в аеропорту і переводять на он лайн. А там чекати від 2х місяців.
-
Якщо у вас все нормально з документами, вам оформлять у аеропорту без проблем.
-
30 грудня моя жінка оформила все за годину після прильоту. В неї всі документи були в порядку. Як у вас , вибачте не знаю. Ви запитали? Я відповів.
-
Що може бути не нормально? Паспорти з візами є, шо ще треба?