Український Монреаль
-
Не ок коли багато
-
І трохи
-
Те що просто їсти
-
Мені сказали що то ок
-
Я питала і за горіхи і за цукерки прямо як оформлювала декларацію
-
Шукаю майстра манікюру, який працює на виїзд. Даунтаун
-
Вам не потрібно мене переконувати, я коли підписую декларацію, то бачу перелік того, що заборонено, аргумент про якогось офіцера чи що колись мене чи когось іншого хтось пропускав, такий собі аргумент. У кожного своя зона відповідальності. То ваш багаж, ваша декларація, вам за них і відповідати.
-
Ні. І навіть гостру пилочку.
-
Ніяких
-
Це ж не те що я щось скрила
-
Добрий ранок! кіновечір організований у співпраці з JUQ для міжкультурного обміну та допомоги у вивченні французької мови. Якщо ви знаєте людей, яким це може бути цікаво, не соромтеся проходити, це субота, 27 числа, о 19:00 :) www.facebook.com/share/s6jdQi8LJkejzvHR/?mibextid=9l3rBW
-
Так я і заповнювала,що маю І офіцери це бачили І це переконання і тд
-
Підкажіть на літак можна брати ручку?вона гостра тому не можна.
-
Усі гострі та колючі предмети не можна
-
Гострого язика теж не можна
-
Взагалі з гострими предметами зрозуміло- щоб манікюрними ножицями якийсь шланг з паливом не перерізали 😊😊 А от чому не можна воду - й досі не розумію 😀
-
В багажі майже все можна, але не в ручній кладі.
-
Жінка про ручну поклажу питала В багажі точно можна А в ручній нічого гострого не має бути 😊
-
Тобто ось в цьому табло ви вибрали відповідь «так» про їжу і далі воно почало вас питати що саме ви маєте і ви почали вводити перелік? Чи потім коли подали декларацію у вас офіцер спитав що саме ви маєте і ви показали йому і все ок ?
-
Це вже по прильоту. Треба дивитися правила країни, куди прилітаєте. А в салон літака, щоб можна було поїсти, можна.
29 Jan 2023, 07:13
168255/236900
about 2 hours ago