Український Монреаль
-
То не був червоний хрест, то була організація CSAI.
-
Підкажіть будь- ласка на якому сайті можна пошука вакансії саме в Монреалі та околицях міста, можливо якісь місцеві сайти є? І чи багато вакансії, якщо є впевнений англійський, а французький 0 ( збираюсь на курси місцеві піти)? Та другий вариант чи можливо жити в якись маленьких містечках провінціі Квебек, а працювати, наприклад англомовній Оттаві?
-
Доброго вечора! Підскажіть, будь ласка, хтось подавався на CSQ? Дякую
-
Доброго вечора. Indeed, LinkedIn. 2) чисто теоретично: жити в Гатіно чи околицях і працювати в Оттаві. Але чи добре це буде для отримання PR, питання?
-
Pr подаємось по іншій програмі, тому це не так важливо. Дякую
-
Ви написи читали на стійці?
-
Я теж прилітав рік тому - не ьуло там червоного хреста. Хрест був пізніше в готелі. Але зустрічі були саме на csai
-
Нова програма для українців, у кого є родичі або тримачі PR у Канаді
-
Податки більше, то маєте на увазі, як наприклад ми живемо в Гатіно, а працюю в Оттаві, то вкінці року податки платимо і поддаємо по провінції Квебек чи там де працює в Оттаві?
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Я буду з чоловіком та донькою 3 років їхати. Чоловік знає добре англ і одразу буде шукати працю, а як вдасться то і дві, а от я під питанням з моїм рівнем англ та дуже прив'язаною дитиною, тому і роздивляємось провінцію, де є допомога якась соціальна.Хоч на перші пів року-рік
-
Я мала на увазі, що якщо працю не знайду, то хоча б на курси французької буду ходити, а це + якісь кошти.
-
Як працюєте в Оттаві, а живете в Квебеці, то тут два варіанти: або бухгалтер скаже, шо вона буде рахувати вам які і всім, по Онтаріо(скоріш за все так і буде) і вкінці року вам можливо прийдеться до платити. Або вона скаже, шо вміє і ваш варіант, і тоді буде рахувати вам по Квебекськи, тоді вам нічо не тре доплачувати, ше може і вернуть шось. В мене навпаки. Живу в Онтаріо, працюю на Квебек. Під час року вони рахують як всім, Як в Квебеці, а в березні подаю декларацію і отримую повернення.
-
Всім привіт , можливо хтось ходить до платної французької школи та може порекомендувати хороші курси
-
А садочки тільки французькою чи є шанси знайти англійську?