Український Монреаль
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Я буду з чоловіком та донькою 3 років їхати. Чоловік знає добре англ і одразу буде шукати працю, а як вдасться то і дві, а от я під питанням з моїм рівнем англ та дуже прив'язаною дитиною, тому і роздивляємось провінцію, де є допомога якась соціальна.Хоч на перші пів року-рік
-
Я мала на увазі, що якщо працю не знайду, то хоча б на курси французької буду ходити, а це + якісь кошти.
-
Як працюєте в Оттаві, а живете в Квебеці, то тут два варіанти: або бухгалтер скаже, шо вона буде рахувати вам які і всім, по Онтаріо(скоріш за все так і буде) і вкінці року вам можливо прийдеться до платити. Або вона скаже, шо вміє і ваш варіант, і тоді буде рахувати вам по Квебекськи, тоді вам нічо не тре доплачувати, ше може і вернуть шось. В мене навпаки. Живу в Онтаріо, працюю на Квебек. Під час року вони рахують як всім, Як в Квебеці, а в березні подаю декларацію і отримую повернення.
-
Всім привіт , можливо хтось ходить до платної французької школи та може порекомендувати хороші курси
-
А садочки тільки французькою чи є шанси знайти англійську?
-
Дякую дуже за роз'яснення
-
Тут це не в моді.
-
О, дякую. Але якщо я проживаю в Квебеку, то я не сможу в Онтаріо дитину в школу безкоштовну віддати з 4 років? То тільки в Онтаріо треба жити?
-
-
Чесно кажучи не знаю, але думаю, шо ні. Тут взагалі до кожної адреси привязані кілька шкіл і ви можете тільки між вашими школами вибирати, відповідно то будуть ваші школи на районі. П. С. Тільки пліс не говоріть до місцевих в Квебеці, шо ви так сильно хочете англійську школу і т. д. То для них болюче питання і можуть як мінімум обідитися. Нічо дитині не станеться, як повчить французьку. Її і в Онтаріо вчать, як ше одну :)
-
Дякую. Просто дитина по англ хоч якісь слова і фрази прості розуміє і легше адаптація пройде, а французькою ні слова не розуміє . дитина до цього в садки взгалі не ходили
-
В нас то саме було, та, була тяжка адаптація. Плакала, шо хоче друзів, але боялася заговорити на майданчику, бо вдруг та інша дитина не пойме англійську. Ми переїхали в Оттаву, вона ше між дітьми вивчила трохи мови, і зараз вже має місцевих друзів, все ок. Так шо можете вже зараз поставити Duolinguo і разом з нею починати вчити не чекаючи приїзду) чим більше вивчите, тим легша адаптація) П. С. Вам можуть розказувати, як вони віддали дітей в садок і діти самі все вивчили, самі заговорили і все ок. З того, шо ми бачимо довкола - то зовсім не завжди так) Тре з дитиною вчити вдома мову обовязково
-
Хто летів через Велику Британію, Лондон? Чи потрібна трнзітна віза, якщо я лечу до Канади по CUAET?
-
Гороскоп циганки на 25.01: ♈ Овен - виявляється, ніхто, крім вас, не виконуватиме ваші бажання. неприємно. дуже ♉ Телець - якщо ви працюватиме на себе, то вам не позаздриш. ви ще та жопа, яка постійно щось вимагає ♊ Близнюки - ніщо так не мотивує, як колишні, у яких все добре ♋ Рак - та пішли всі нахуй - секрет вашої здорової психіки ♌ Лев - спочатку кажуть роби шо хочеш, а потім ображаються шо щось не так ♍ Діва - якщо ви комусь не відповідаєте, то все через те, що у вас багато відмазок ♎ Терези - очікування: діловий стиль життя. реальність: ділова ковбаса ♏ Скорпіон - куди ви постійно біжите? зараз навіть на початок весни і не дедлайн ♐ Стрілець - хочеться підняти келих. а більше нічого не хочеться в такий сірий день ♑ Козеріжка - сеанс кіно? ні, дякую. вам більше підходить сеанс психотерапії ♒ Водолій - думки про марність буття - ваш улюблений сніданок ♓ Риби - сімейний стан: в активному пошуку роботи. в крайньому випадку стосунків
-
♈️ Овен 25 січня. ✨ Твоє друге ім'я сьогодні: УСПІХ! (нарешті) ♉️ Телець 25 січня. ✨ Відмінний варіант на день: Стрілець. ♊️ Близнюки 25 січня. ✨ Якщо лежати цілий день, то можна відпочити (телефон в руки не брати). ♋️ Рак 25 січня. ✨ Бути собою і бути приємною людиною — абсолютно дві різні речі. ♌️ Лев 25 січня. ✨ Якщо диво і порятунок є, то воно в твоєму плейлисті. ♍️ Діва 25 січня. ✨ Життя тебе любить. Дай відповідь взаємністю, раптом це серйозно? ♎️ Терези 25 січня. ✨ Круто бути тобою. Іноді не круто. Але зараз не іноді. ♏️ Скорпіон 25 січня. ✨ Якщо довго вимовляти одне і те ж слово, можна втратити його сенс. У тебе так само з дорослим життям. ♐️ Стрілець 25 січня. ✨ Зараз потрібно просто робити вигляд, що ти адекватний. Знімемо маски трохи пізніше. ♑️ Козеріг 25 січня. ✨ Ти прийшов в цей світ бути прекрасним і трохи творити фігню. І як бачиш, ти вже прекрасний. ♒️ Водолій 25 січня. ✨ Спати. Або страждати. Вибирай. ♓️ Риби 25 січня. ✨ Якщо не бути мудаком, можна інших законно називати мудаками. Але тобі поки не можна( 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦