Український Монреаль
-
Зрозуміла, дякую 🤍
-
Чому?
-
Тому що мало кому продовжують. Кому як пощастить. У другій групі сьогодні людина написала, що їй прийшов новий ворк перміт ще з меншим терміном. Дали на два роки з моменту схвалення. термін знизився на 9 місяців на відміну старого. І я вже другу таку історію чую.
-
Добрий день )склалася така ситувція,ми жили у квартирі 3 місяці ,зараз ми хочемо перездадти договір ,ми знайшли людей , але їм підписали новий договір ,а не продлили наш и хозяин сказав що не поверне наш залог за останній місяць …це нормально ?і як з цим бути ?
-
Киньте ,будь ласка,сюди тей лінк потрібний дуже.Щоб можна було його додати в листа.
-
Натякнути що звернетесь сюди www.tal.gouv.qc.ca/fr/
-
🎤 Монреаль – одне із міст де пройде наш зимовий міні-тур Канадою.🇺🇦🇨🇦 ⚡️Чому варто до нас прийти? ▪️ Бо ми смішні, а сміх продовжує життя та рятує від стресів і депресій ▪️Бо коли ж Ви ще почуєте наші золоті жарти, які вже чуло пів Торонто? ▪️Бо це хороший варіант, як не банально провести свій вечір з друзями, рідними тощо ▪️Бо це чудова можливість зануритись у спогади про дім, серед української спільноти ▪️А ще, бо це підтримка своїх, адже ми перші хто почав розвивати український стендап на теренах Канади задля донатів на ЗСУ, і без вас - ця місія неможлива! 😅 Хух, нарахували 5 причин, але ж їх то є більше😉Тож приходьте, не пожалкуєте🤍 🎟 Квитки👇 BUY 🎫 Monreal 📱 Бесіда міста Монреаль - t.me/montrealukrainians
-
Добрий день усім. Питання стосовно Permis de travail зараз актуальні для багатьох українців. На жаль отримати достовірну інформацію не є можливим тому, що ситуація у кожного різна. Чому деяким подовжили термін дії permis, а деяким ні ? Раніше я запитувала у інших учасників чату, чи є ті , кому подовжили термін дії permis з одночасним зняттям обмежень. Після цього я написала лист працівнику MIFI , який курирує моє досьє, та просила пояснити деякі питання. Одне з цих питань було- Чи маю я можливість продовжити термін дії permis??? Та отримала таку відповідь!!🥲
-
Я скопіювала та переклала цей лист : Вітаю , пані Ламико Сподіваюся, у вас все добре і ви гарно провели святковий сезон. Бажаю вам щасливого 2024 року, наповненого прекрасними речами. Я був у відпустці, тому я затримався з відповіддю. Ось деякі з моїх відповідей на ваші запитання щодо вашого дозволу на роботу: Віза – це проїзний документ/дозвіл, який дозволяє вам в’їжджати та виїжджати з Канади. Дозвіл на роботу дозволяє працювати в Канаді; це певним чином ваш вид на проживання. У вашому випадку ваш дозвіл на роботу закінчується 05/11/2025, тому ви повинні припинити роботу та покинути Канаду в цей день, як зазвичай. Але оскільки у вас є гостьова віза, дійсна до 2029 року, ви можете залишитися в Канаді після закінчення терміну дії дозволу на роботу в 2025 році, але БЕЗ РОБОТИ. Тоді ви матимете статус ВІДВІДУВАЧ. Щодо поновлення вашого дозволу на роботу, я не впевнений, чи можете ви продовжити його на інший період після закінчення терміну дії (для перевірки в IRCC). Однак ви можете подати заявку на отримання закритого дозволу на роботу, пов’язаного з конкретним роботодавцем. Вам потрібно буде знайти роботодавця, який погодиться зробити необхідні кроки за вас. Ви також можете подати заявку на певні програми постійного відбору, якщо ви відповідаєте умовам: наприклад, звичайна програма для кваліфікованих працівників (PRTQ), програма досвіду Квебеку (PEQ) або пілотна програма залежно від вашої сфери роботи (охорона здоров’я, харчування, AI тощо) можна розглянути. Важливо подати заявку на участь у цих програмах із дійсним статусом, тому до закінчення терміну дії дозволу на роботу
-
Я мала на увазі те посилання ,де Ви казали що прописують можливість подовження опен ворк Пермі для українців.
-
Дякую
-
Щоб додати те посилання до листа пояснювальна,наприклад,чого я прошу подовжити мені ворк пермі