Український Монреаль
-
Я мала на увазі те посилання ,де Ви казали що прописують можливість подовження опен ворк Пермі для українців.
-
Дякую
-
Щоб додати те посилання до листа пояснювальна,наприклад,чого я прошу подовжити мені ворк пермі
-
на жаль, сьогодні путін не здох
-
В Квебеку діти також можуть йти в школу з 4х років
-
В мене син теж вперше тут в 2 роки пішов в садок, у франц. В такому віці дитина і рідною мовою не дуже флюєнт :) Минуло 1.5 роки - вільно на своєму рівні володіє франц і мене вчить ще 😂 з друзями практикуємо англ + мультики та книжки англ. вдома спілкування виключно укр. Так дитина в 4 роки розмовляє і розуміє 3 мови. А адаптація у малої дитини в садочку буде в будь якому випадку якою б мовою там би не говорили. Нічого страшного у франкомовних садочках немає ❤️
-
Та, наша після півтори роки теж вільно говорить. Але я писав про початок, про адаптацію. ми вдома трохи вчили її, трохи знала. Через кілька місяців відвідин садка дитина заявила дружині: само дай мені светрик, бо мені холодно в кутку стояти. Виявилося, шо нова вихователька не сильно парилася дітьми. Не хочеш бавитися, ну то стій в куті. Наробив розгону, за шо я плачу 1000 на місяць, і ставлення помінялося. А якби дитина не проговорилася би, то так би і стояла далі в кутку в садку і нічо не робила. Того я і ставлюся скептично до тих історій в стилі: моя дитина якось сама все вивчила, ми навіть не знаємо як :)