Український Монреаль
-
Теж цікавить
-
♈️ Овен 26 січня. ✨ Не доторкайся сьогодні до алкоголю, інакше нічого не згадаєш. ♉️ Телець 26 січня. ✨ Ти сьогодні на величезну рідкість — лапочка. Добрий і чуйний. ♊️ Близнюки 26 січня. ✨ Ти молодець, але можна ще краще. ♋️ Рак 26 січня. ✨ А давай ти не будеш все ускладнювати?))) ♌️ Лев 26 січня. ✨ Якщо зимувати біля моря, то можна зберегти нервові клітини. ♍️ Діва 26 січня. ✨ Все твоє життя залежить від тебе, а шкода( ♎️ Терези 26 січня. ✨ Ти приємна людина рівно до того моменту, поки не треба виходити на вулицю. ♏️ Скорпіон 26 січня. ✨ Хочеться поставити шах і мат, але поки виходить тільки мат. ♐️ Стрілець 26 січня. ✨ Секрет робочого дня: спочатку ігноруєш, а потім завдання відпадає само собою. ♑️ Козеріг 26 січня. ✨ Все повинно бути по твоєму або не треба. ♒️ Водолій 26 січня. ✨ Тебе ніхто не розсердить. ♓️ Риби 26 січня. ✨ Зірки бачать, що сьогодні ти неймовірно активний і навіть готовий реально щось зробити. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
На Хмельниччині чоловік отримав два роки умовно за те, що після розлучення з дівчиною вимагав у неї повернути кошти за квіти та салони краси
-
На Черкащині чоловік представлявся помічником депутата та масово крав свиней
-
Тарас Григорович Шевченко виграв тендер на розчистку снігу у Конотопському районі
-
Гороскоп циганки на 26.01: ♈ Овен - ви памʼятаєте, що було 10 років тому, а випити склянку води забуваєте ♉ Телець - ви не те щоб control freak, просто вам не подобається все робити в останній момент ♊ Близнюки - в фразі «переробляти за іншими» корінь слова - це «блять» ♋ Рак - ви заклеюєте камеру на ноуті чи у вас немає параної? ♌ Лев - хочеться спілкуватися з друзями про високі матерії, але все зводиться до того, що там у колишніх ♍ Діва - як заснути і мати хороший сон? ніяк. працюйте далі ♎ Терези - ніколи не пізно почати вчитися. звісно, до власних помилок це не має відношення. їх можна ігнорувати ♏ Скорпіон - як можна бути різносторонньою людиною, якщо вас цікавлять тільки гроші? ♐ Стрілець - скільки ще треба пити вітаміни, щоб хоча б не виглядати зайобаним? ♑ Козеріжка - скільки людина донатить, так вона і кохається ♒ Водолій - якщо ви творець свого життя, то що ж ви натворили? ♓ Риби - от знаєте буває такий настрій, коли хочеться до когось доїбатися. от сьогодні саме такий
-
І як вони в Варшаві розблокують ваш канадський wp…
-
А чому не запитати в основному чаті?
-
Але ви запрошуєте в особисті повідомлення…це якось дивно
-
Тут
-
Я сиділа 20 хвилин і просто гортала стрічку ,чат загальний від еміграції до того чим лікувати похмілля . А мені потрібна конкретна відповідь на мої питання . Я взагалі не розумію ,що тут такого ,що мені напишуть в приват і поділяться інформацією . А ви якщо володієте нею то можете тут відповісти . Бо це те про що я написала вище . Мене наприклад не цікавлять питання які не стосуються моєї теми ,от і все . Якщо б в групі все було б поділено на категорії ,то можна було самій прочитати і не писати сюди
-
Допис про створення нашої спільноти #ukrainiansincanada #canada #ukrainiansinmontreal #вечорниці #vetchornytsi #українцівканаді #українськиймонреаль #вечорницімістамонреаль #vetchornytsimistamontreal #Montreal #UkrainianCommunity #montrealukrainians #UkrainianCulture #UkrainianCommunity www.instagram.com/p/C2cjHulr3f2/?igsh=ZjVzbzZqNWM4N3Fz
-
Дякую за інформацію.
-
Клінік багато,навряд прийдеться чекати,та й то не є чимось прям таким шо треба робити одразу