Український Монреаль
-
Пошукав, нема
-
Я wise користуюсь , дуже зручно. Всё приходить за 5 хвилин в Україну.
-
A quick recommendation of Nathalie Procikevic on Rate-My-Agent.com www.rate-my-agent.com/nathalie-procikevic-ratings-montreal-12401?utm_source=post_rating_share
-
Робота:
-
Доброго вечора. Віддам безкоштовно матрас розміру “double”. Самовивіз з Côté Saint Luc. Кому цікаво пишіть в приват.
-
Продублюйте у приватні, будьласка
-
Як чудово🤗 будемо знайомі 😄
-
Шановні українці може є в когось англійсько/ український словник (не маленький) на один день в аренду 🙏
-
Я в Ялті народився)
-
Керч😄
-
А яке місто?)
-
Я народилась в Криму🤗 але з 2000 року в Одесі.
-
Доброго вечора) чи є серед нас перукарі? Якщо так, то відгукніться, будь ласка. Можна в приватні повідомлення
-
Увага для усіх новоприбулих українців🇨🇦 Банк CIBC має спеціальну програму для новоприбулих українців CIBC Smart Account for Newcomers 1) Ви отримуєте безкоштовний дебітний рахунок на два роки 2) Вам нараховується бонус $400, якщо ви протягом двох місяців після відкриття рахунку: 2.1) маєте один постійний direct deposit (наприклад, зарахування зарплати напряму від роботодавця) 2.2) здійснили одну з таких транзакцій: 2.2.1) налаштували два автоматичних платежі (наприклад, за комунальні платежі та телефон) або 2.2.2) зробили дві купівлі онлайн через вашу Visa Debit або 2.2.3) заплатили онлайн два платежі (мінімум по $50) за, наприклад, рахунок за телефон та комунальні послуги Після цього ви отримаєте $350 протягом 7 (семи) місяців після відкриття вашого рахунку! 2.2.4) Для отримання додаткових $50 ви повинні протягом 2 (двох) місяців після відкриття рахунку переказати з вашого дебетного рахунку CIBC Smart Account мінімум $200 на ваш CIBC eAdvantage® Savings Account. Увага! При відкритті CIBC Smart Account вас запитають, чи ви хочете також і депозитний рахунок CIBC eAdvantage® Savings Account, тому погоджуйтесь! Якщо ви зробили пункти 2.2.1-2.2.4, то протягом 7 (семи місяців) банк CIBC вам подарує на рахунок $400 Також банк CIBC відкриває кредитні картки для українців з лімітом $2000-2500. Якщо у вас є хороша робота, то кредитний ліміт відразу підвищать до $5000 Реєстрація онлайн. За цим лінком вам нарахують ще додаткових $50! Реєструєтесь, заповнюєте свої дані, а вже у відділенні банку зроблять верифікацію і завершать відкриття рахунку. Увага❗️Якщо не податись онлайн, то ви втратите можливість отримати $50.
-
Ні. Це не обов’язково якщо ви не збираєтесь працювати по тим професіям що у заборонених.
-
Дякую
-
wise або paysend, я висилаю через paysend
-
В рбс свіфт. 6 баксів ціна операціі
-
Добрий вечір Можливо питання вде звучало в групі, та я ше не в курсі. Хто як пересилає гроші в Україну? Бачила хтось писав про додаток Wise…Чи пересилав хтось так, чи приходили гроші?
-
Дай Боже здоровля усім Маю питання до вас. Дівчина має прилетіти у Монреаль на 3 тижні. На скільки реально знайти роботу на цей час, на кеш? (Банківського рахунку не має) Якщо хтось має якісь поради або знає де шукати то дайте знати будь ласка)
29 Jan 2023, 07:13
16865/237616
23 minutes ago