Український Монреаль
-
Робота:
-
Доброго вечора. Віддам безкоштовно матрас розміру “double”. Самовивіз з Côté Saint Luc. Кому цікаво пишіть в приват.
-
Продублюйте у приватні, будьласка
-
Як чудово🤗 будемо знайомі 😄
-
Шановні українці може є в когось англійсько/ український словник (не маленький) на один день в аренду 🙏
-
Я в Ялті народився)
-
Керч😄
-
А яке місто?)
-
Я народилась в Криму🤗 але з 2000 року в Одесі.
-
Доброго вечора) чи є серед нас перукарі? Якщо так, то відгукніться, будь ласка. Можна в приватні повідомлення
-
Увага для усіх новоприбулих українців🇨🇦 Банк CIBC має спеціальну програму для новоприбулих українців CIBC Smart Account for Newcomers 1) Ви отримуєте безкоштовний дебітний рахунок на два роки 2) Вам нараховується бонус $400, якщо ви протягом двох місяців після відкриття рахунку: 2.1) маєте один постійний direct deposit (наприклад, зарахування зарплати напряму від роботодавця) 2.2) здійснили одну з таких транзакцій: 2.2.1) налаштували два автоматичних платежі (наприклад, за комунальні платежі та телефон) або 2.2.2) зробили дві купівлі онлайн через вашу Visa Debit або 2.2.3) заплатили онлайн два платежі (мінімум по $50) за, наприклад, рахунок за телефон та комунальні послуги Після цього ви отримаєте $350 протягом 7 (семи) місяців після відкриття вашого рахунку! 2.2.4) Для отримання додаткових $50 ви повинні протягом 2 (двох) місяців після відкриття рахунку переказати з вашого дебетного рахунку CIBC Smart Account мінімум $200 на ваш CIBC eAdvantage® Savings Account. Увага! При відкритті CIBC Smart Account вас запитають, чи ви хочете також і депозитний рахунок CIBC eAdvantage® Savings Account, тому погоджуйтесь! Якщо ви зробили пункти 2.2.1-2.2.4, то протягом 7 (семи місяців) банк CIBC вам подарує на рахунок $400 Також банк CIBC відкриває кредитні картки для українців з лімітом $2000-2500. Якщо у вас є хороша робота, то кредитний ліміт відразу підвищать до $5000 Реєстрація онлайн. За цим лінком вам нарахують ще додаткових $50! Реєструєтесь, заповнюєте свої дані, а вже у відділенні банку зроблять верифікацію і завершать відкриття рахунку. Увага❗️Якщо не податись онлайн, то ви втратите можливість отримати $50.
-
Ні. Це не обов’язково якщо ви не збираєтесь працювати по тим професіям що у заборонених.
-
Дякую
-
wise або paysend, я висилаю через paysend
-
В рбс свіфт. 6 баксів ціна операціі
-
Добрий вечір Можливо питання вде звучало в групі, та я ше не в курсі. Хто як пересилає гроші в Україну? Бачила хтось писав про додаток Wise…Чи пересилав хтось так, чи приходили гроші?
-
Дай Боже здоровля усім Маю питання до вас. Дівчина має прилетіти у Монреаль на 3 тижні. На скільки реально знайти роботу на цей час, на кеш? (Банківського рахунку не має) Якщо хтось має якісь поради або знає де шукати то дайте знати будь ласка)
-
Дівчинка, гітаристка, відізвіться будь-ласка, загубила ваше повідомлення.
-
я наскільки пам’ятаю вони немали б оподатковуватись але я на всякий випадок тримаю всі чеки які мав
-
Налогова чи банк?
29 Jan 2023, 07:13
16868/237862
5 minutes ago