Український Монреаль
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
♈️ Овен 28 січня. ✨ Ти знову вкрав чуже сердечко... ♉️ Телець 28 січня. ✨ Як добре, що тебе ніхто не чіпає і друзі знають, що тебе чіпати не треба. ♊️ Близнюки 28 січня. ✨ Дайте мені піцу, серіальчики і відчепіться, будь ласка. ♋️ Рак 28 січня. ✨ За нашими розрахунками, цей день буде звичайним. І це добре. ♌️ Лев 28 січня. ✨ Всі круті ідеї спочатку теж здавалися маячнею. Продовжуй. ♍️ Діва 28 січня. ✨ Давай хоча б сьогодні без ревнощів? ♎️ Терези 28 січня. ✨ Ти виглядаєш дуже класно, гріх цим не скористатися. ♏️ Скорпіон 28 січня. ✨ Ти знову ризикуєш все зіпсувати. ♐️ Стрілець 28 січня. ✨ Твори добро, воно до тебе повернеться. ♑️ Козеріг 28 січня. ✨ Тільки нехай хтось спробує тобі сьогодні заперечити. ♒️ Водолій 28 січня. ✨ Здається... ти сьогодні будеш страждати. ♓️ Риби 28 січня. ✨ Якщо тобі не відповідають взаємністю, то забий і рухайся далі. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Гороскоп циганки на 28.01: ♈ Овен - вам важко концентруватися, але якщо пропонують гроші, то вже легше ♉ Телець - якщо хочеться кудись зʼїздити, то будь ласка нехай це не буде з'їхати з глузду ♊ Близнюки - не треба вірити пліткам про вас, бо ви ще гірше, але це вже не плітка ♋ Рак - ви не ігноруєте людей, ви просто даєте їм можливість подумати, чому ви їм не відповідаєте ♌ Лев - ваш улюблений план - відсутність плану і навіть планів на будь-який план ♍ Діва - якщо життя - це гра, то чому ви завжди програєте? ♎ Терези - а можна хоча б сьогодні не вдаватися до самоаналізу і рефлексії? ♏ Скорпіон - неділя - це не вихідний, це очікування понеділка і неминучості ♐ Стрілець - це ж якою людиною потрібно бути, щоб було бажання кудись виходити, а не лежати? ♑ Козеріжка - неділя - це день, коли ви не пишете колегам, що ви нічого не встигаєте ♒ Водолій - з усіх суперсил вам дісталась тривожність. чому??? ♓ Риби - а можна щоб усе залежало від обʼєктивних причин, а не від настрою?
-
всім привіт, ☀️🌞 Хто мені підкаже, чи варто везти фен в Канаду? Лякають ці 120 вольт, і деякі кажуть що фен або згорить (бо європейський розрахований на 220в), або не буде дмухати в повну силу)) Перехідник є, а от заморачуватися voltage converter додатково не хочу Дуже дякую 🙏
-
Не варто. Ми так привезли машинку для стрижки нову. Так вона в нас лежить і не робе тут.
-
Дивитись всі варіанти біля метро і не селитись в гетто, питайте одразу про клопів і тарганів.. бо тут в Канаді народності є ті, що з ними дружать і не бачить в цьому ніякого лиха, сміття і таргани то родичі 🫣отримайте гарантію що їх немає. У вас не буде багато варіантів вибору нажаль коли щось оберете питайте рейтинг школи . Є школи в яких майже кожен день бійки.
-
www.facebook.com/groups/montreallitteraire/permalink/3671904253087340/?sfnsn=mo&ref=share&mibextid=VhDh1V
-
Метро Намюр - магазин Epicure Там різна є
-
За 1400 вам сильно обирати не прийдеться,вибачте за вираз але то буде кладовка в *бєнях
-
"Видимо" так😂 різне.
-
Я не ти і життя своє через фб не організовую Житло є Поняття про «гарне житло» в нас видимо дуже різне
-
Таким , можна впарити і за 3000$ як ти. Іншого не бачу. Відкрий ФБ відкрий оголошення, трохи старань і буде щастя, до 1500$ можливо зняти гарне житло.
-
Нормально написав,шо бюджет не дасть сильно обирати!
-
Вона мені не треба