Український Монреаль
-
Тішся тій буді за 1.5 біля мавп з індусами Обманюй сам себе шо там добре Нема шо тобі навіть пояснювати
-
Ти мої рахунки не оплачуєш шоб повчати🤦🏻♂️
-
Дякую. Обійдусь без твоїх настанов
-
Мені тут вже добре і якщо в мене нема бажання жити біля певної категорії людей то я в праві там не жити
-
Нема про шо говорити
-
Схоже таким людям не місце в інтернаціональній країні. А щодо житла, то щоб ви орієнтувалися трохи, ще рік-два тому можна було зняти гарне житло і до 1000$.
-
З тобою тут ніхто не збирається мірятися, краще ти влаштований чи ні. Тобі кажуть, будь людиною, і все.
-
Взагалі не націоналіст,ні разу,був би таким патріотом то сидів би в окопах,а не в Монреалі
-
Все просто, були підприємства які набирали людей на роботу, із заробітною платою 28$-30+$, потім "унікальні кадри" зарекомендували себе як націоналістів, та "мені не подобається все і всі" вони закрили для нас такі варіанти. З орендою житла теж саме. Тут радіо сарафанове дуже швидко і легко працює.
-
Чувак всім по**й як ти влаштований. Це не робить тебе краще чи гірше когось. Останнє китайське попередження а далі баня
-
Друже,я все прекрасно розумію Мені поради твої взагалі ні до чого.Я не думаю шо влаштований тут гірше за тебе
-
Друже, ти схоже не зрозумів куди приїхав, Америка це інший континент, це ж не Європа, і ринок тут зовсім інший. А щодо Канади, то можу тобі дати пораду, дружити із людьми, а не сваритися. Місцеві будь якої країни, могли б на тебе теж так дивитися, як ти дивишся на них.
-
Чим я позорю?? Можеш пояснити?