Український Монреаль
-
З тобою тут ніхто не збирається мірятися, краще ти влаштований чи ні. Тобі кажуть, будь людиною, і все.
-
Взагалі не націоналіст,ні разу,був би таким патріотом то сидів би в окопах,а не в Монреалі
-
Все просто, були підприємства які набирали людей на роботу, із заробітною платою 28$-30+$, потім "унікальні кадри" зарекомендували себе як націоналістів, та "мені не подобається все і всі" вони закрили для нас такі варіанти. З орендою житла теж саме. Тут радіо сарафанове дуже швидко і легко працює.
-
Чувак всім по**й як ти влаштований. Це не робить тебе краще чи гірше когось. Останнє китайське попередження а далі баня
-
Друже,я все прекрасно розумію Мені поради твої взагалі ні до чого.Я не думаю шо влаштований тут гірше за тебе
-
Друже, ти схоже не зрозумів куди приїхав, Америка це інший континент, це ж не Європа, і ринок тут зовсім інший. А щодо Канади, то можу тобі дати пораду, дружити із людьми, а не сваритися. Місцеві будь якої країни, могли б на тебе теж так дивитися, як ти дивишся на них.
-
Чим я позорю?? Можеш пояснити?
-
Варіант насрав-видалив не працює
-
Ти думаєш я почищенні читати не можу чи що?
-
Чувак,протри очі і почитай хто і шо пише,вів до того шо нєх* мене повчати!
-
Навіть, якщо ви їх подивитесь - це нічого не означає. Бо якщо дитина не франкомовна , то будуть їй шукати школу з велкомкласом. І це не обовʼязково буде школа , до якої відноситься ваша адреса. Бо не у всіх школах є подібні класи чи місця в них.
-
Так, Ви маєте рацію., в старшій школі можуть відправити в зовсім інший район 🫣 я забула про це, моя в молодшій ще
-
Та навіть в Гуглі можна подивитись відгуки, але краще запитати тут, старожили знають про всі школи.
-
В Монреалі є барбершопи де працюють українці?