Український Монреаль
-
Дублюю що писала раніше але вже с фото. Друзі, всім привіт. Ситуація реально СОС. Треба перездати свою кімнату дуже дуже швидко. Переїзд запланований просто людина яка повинна була бути не може заселитись. Мій переїзд через декілька днів. Кімната велика, з виходом на балкон. Є своя гардеробна та ванна кімната саме з ванною (повністю ваша). Сама квартира 3-х кімнатна. Шукаю дівчину. В квартирі є вся необхідна техніка та меблі. Біля метро villa maria. Ціна за місяць 800.
-
Vacances Dragon, Voyages concorde
-
Тоді ще почитайте правила спілкування в групі
-
У кожного свій випадок, виходячи з того, з чим (яким багажем навиків, досвіду, грошей) приїжджають.. тому ваш випадок не буде схожий на жодний інший. Ми з моїм хлопцем робили так: приїхали, отримали ворк перміт, телефоні картки, потім банк, СІН, отримали допомогу. Медстраховка та мед огляд — обовязково Жили на ейрбнб, цокольний поверх перший місяць.. дивились на райони, знімали спочатку мебльовані на 1,2,4 місяці, потім вже знайшли пусту квартиру і підписали лізинг на рік. Меблі — фб маркетплейс, тут допомагали. Пуста квартира дешевше за мебльовану. Робота: працювали віддалено перші місяці, через 3 місяці я знайшла канадську роботу, через 9 місяців мій чоловік Час на пошук роботи залежить від ваших навичок, сфери діяльності та зарплатних очікувань. Можна знайти швидко але кепське. Часто треба час Успіхів
-
Купити. Сім-карту, зробити sin номер, відкрити рахунок в банку, подати на допомогу, пройти медогляд, оформити медстрахівку
-
Всім привіт, може є,хто хотів б прогулятися?