Український Монреаль
-
Хахахахахахах
-
опа списочок зменшився
-
Крім інтимних😂
-
Фу! Як некультурно
-
@Karim_Baltazar
-
Але відкрита до всіх пропозицій
-
В загальному напевно якісь склади чи заводи , щось таке
-
Яку?
-
Привіт , я шукаю роботу , можливо хтось щось чув , або хтось моє знайомих які щось від когось чули , була би вдячна за любу інфу❤️
-
+1 (438) 405-2712 Маргарита
-
У Тернополі чоловік вкрав пилосос і був затриманий, коли повернувся за коробкою
-
Доброго дня, киньте в мене конктакти перевізників🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Перевіренних, не за всі кошти світу, якщо можна😁😁😁 (треба буде меблі привезти)
-
Кому потрібен рієлтор україномовний,ось контакт. Нам швиденько знайшла дім www.facebook.com/nathalie.procikevic.56 Тел:514 701 7379-Наталя
-
Від 715
-
Так, я знаю, що можна і без кредитного рейтингу знімати житло, проте стало цікаво, який повинен бути бал, щоб орендодавець сказав "о, норм")
-
Якщо ви нещодавно приїхали, то у вас апріорі не може бути кредитної історії, а тим паче хорошого рейтингу.Багато хто здає без кредитної історії.
-
Вітаю, друзі! Шукаю квартиру, орендодавці питають за кредитний рейтинг. Який мінімальний рейтинг вже вважається хорошим для цього? Дякую)
-
Чи обов'язково всім міняти work permit після проходження медичного огляду або це тільки для певних професій?
-
Хз. Я знаю тільки що яндекса більше нема
-
Знаю що в яндексi досi можна скам рекламувати за грощi, гугл за таке вже на колiна ставить, але у сросiян все по сросiйськi
29 Jan 2023, 07:13
16925/238179
4 minutes ago