Український Монреаль
-
Тому як розумію не дуже
-
Я в простої 4й тиждень
-
Навіть якщо не дадуть, то мені здається це якесь порушення прав? Чи може я помиляюсь
-
Цікаво навіть у випадку чинності законопроекта чи буде їм доста мого прописного?
-
І в очікуванні -_-
-
Я особисто став через сайт gov увійшов туди через банк-айді
-
зараз черги, наскільки я побачив. Треба через Дію вставати в чергу, але вільних слотів не має взагалі
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/apply-permanent-residence/police-certificates.html
-
Взагалі слідкуючи офіційному сайту, в деяких випадках можна без нього
-
📢 Запрошуємо усіх на пілатес! Приходьте самі, з родиною, з дітьми! Ласкаво просимо всіх! 👥Заняття відбудеться за адресою нашого салону: 5685 Rue Laurendeau Montréal, QC H4E 3W5 📍Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/pilates-parents-enfants-tickets-811926994497?aff=oddtdtcreator
-
Досить цікава інформація
-
Це ви за що?
-
Це скоріше для тих у кого був ворк перміт з терміном менше ніж три роки. Наприклад у мого сина так було. Йому дали ворк перміт з новими термінами.
-
Почитай там і зняття і продовження описані
-
А можете скинути посилання на те, де вони це пишуть? Бо по факту вони нічого не мають продовжувати. Можуть продовжити, якщо знімаєш обмеження (мені наприклад не продовжили, а комусь так). Але прям окремого стріма для продовження ворк пермітів для українців я не бачила.
-
Надіслали ворк перміт зі старими термінами. Причин не пояснювали. Може не належить ще раз продовжувати.
-
Ніні , але ворс оф траінг
-
Так ми ж про це і говоримо. Що вони не кажуть, що 100% продовжать. Просто щоб люди в чаті не думали, що дуже просто взяв і продовжив ворк перміт. І не думали, що у них є час на пр у випадку чого
-
якби була така умова, то продовжували б усім, а не кому пощастить
-
Темпорарі паблік полісі і є підставою
29 Jan 2023, 07:13
169717/236379
9 minutes ago