Український Монреаль
-
Це скоріше для тих у кого був ворк перміт з терміном менше ніж три роки. Наприклад у мого сина так було. Йому дали ворк перміт з новими термінами.
-
Почитай там і зняття і продовження описані
-
А можете скинути посилання на те, де вони це пишуть? Бо по факту вони нічого не мають продовжувати. Можуть продовжити, якщо знімаєш обмеження (мені наприклад не продовжили, а комусь так). Але прям окремого стріма для продовження ворк пермітів для українців я не бачила.
-
Надіслали ворк перміт зі старими термінами. Причин не пояснювали. Може не належить ще раз продовжувати.
-
Ніні , але ворс оф траінг
-
Так ми ж про це і говоримо. Що вони не кажуть, що 100% продовжать. Просто щоб люди в чаті не думали, що дуже просто взяв і продовжив ворк перміт. І не думали, що у них є час на пр у випадку чого
-
якби була така умова, то продовжували б усім, а не кому пощастить
-
Темпорарі паблік полісі і є підставою
-
Ну мені не продовжили. І багатьом в цьому чаті також. Так що якщо хтось подався, то це не означає, що його продовжать.
-
Ну кому пощастить кому ні. Але в їх нормативній документації взагалі є опис процессу. Зараз з телефона - лінки швидко не знайду
-
Я подала заяву та попросила конкретно продовжити.
-
Чого ж тоді не продовжують?
-
А яка підстава заяви?
-
Якби це так працювало, вже б всі побігли продовжувати
-
На підставі заяви. Canada.ca
-
Де там? На підставі чого вони будуть продовжувати?
-
Ура
-
Тобто, iз закiнченням ворк пермiту, треба просто виiхати з канади? А якщо вiйна ще не скiнчиться?
-
Паспорт не повинен бути прострочений
-
Привіт. Наскільки потрібно поповнювати OPUS по учнівській карті?
29 Jan 2023, 07:13
169729/236627
about 2 hours ago