Український Монреаль
-
Нема за що, може старожили знають щось більше.
-
Дякую за інформацію!
-
Ото хіба що тільки допомога по безробіттю, але вона тимчасова. Ну і засоби можете отримати, в моєму випадку мені дали слухові апарати
-
Біля 60$ в місяць
-
Підкажіть, будь ласка, хтось оформляв стипендію за курси французької від Сервіс Квебеку, ту, яка 1400 кад? Вона ще називається допомога із сприяння працевлаштуванню. У групі хтось писав з приводу неї. Син навчається у коледжі за програмою професійної освіти і на сайті його коледжу написано, що можна звернутися до Сервісу Квебека за призначенням такої стипендії. Він сьогодні там був і вони взагалі не знають про що мова.
-
Я ж вам кажу, що все залежить від того до якого агента попаде заявка. Хай син попросить соц техніка в коледжі, щоб допоміг з цим розібратися
-
Син лікар і так само не може знайти роботу у медичній сфері без місцевого навчання. Тож пішов навчатися до коледжу.
-
Деяким нашим дозволили, деяким відмовили, типу як мені, залежить до якого агента ваше досьє попаде
-
Це не стипендія, це соц допомога по безробіттю, все вони там знають тільки морозяться. Зазвичай її оформлюють якщо вчитися по французьким програмам типу францизьон, типу через відсутність мови ви не можете знайти роботу.
-
Я теж таких знаю, але не можу добитися як вони це зробили. Тож треба подати заявку на допомогу у працевлаштуванні і якщо пощастить то призначать грошову допомогу?
-
Мене так само відправили в іншу організацію, але то до сраки дверці, лише витрачений час і прогули на курсах
-
Мені відмовили двічі. Але я знаю 6 українок яким платять цю допомогу, при тому що деякі працюють після курсів
-
Вам призначили цю допомогу? Як ви їм пояснювали? Вони дали заповнити формуляр на допомогу у сприянні працевлаштуванню та сказали, що з ним зв'яжуться. Але він уже у жовтні заповнював такий самий і в результаті йому просто дали контакти організації, яка допомагає з працевлаштуванням медиків. Він кілька разів був на семінарах де розповідали як резюме скласти і т.д.
-
Син був в даунтауні, але там воде тільки біженців приймають. Сьогодні був десь не так далеко від району Кот-де-Неж.
-
Та нема за що, ваш син випадково не невропатолог?
-
Дякую вам за інфу.Нарешті сітуація прояснилась.
-
Ви на Декарі ходили в ємплуа Квебек
-
Так якщо, нормальний агент попадеться, вони зазвичай передзвонять через два три дні то призначать.
-
Так.
-
Можна вам в особистих де спитати?
29 Jan 2023, 07:13
169788/236119
10 minutes ago