Український Монреаль
-
звучить само по собі трохи смішно)
-
цікаво було б подивитись на той ресурс інформації, де сказано, що гроші з ООН))
-
Скажу відверто, шанс що ви повернетесь близиться до нуля, і є дуже багато причин, тому дійсно виглядає як юзати систему, тому і таке відношення.
-
На що плануєте витратити три тисячі?
-
Які забезпечують канадських злиднів ! Це по перше ! А по друге , яка вам різниця хто і як їде , вас просять дати корисну пораду . А не на валити купу негативу .
-
Це інша допомога. 1200 то велфер.
-
ООН палестинцям допомогає щоб вони різали голови ізраїльтянам, а допомога від Канади не має відношення до ООН
-
Причому тут ваші податки ?! Ці гроші йдуть з ООН . Ваші податки ви платите на інші державні програми і таке інше .
-
А потім знову будуть казати, який тут токсичний чат😂
-
так що скажімо дякую в тому числі всім тим, хто тут давно, за ті гроші, які отримали новоприбулі😅
-
Ну я погуглила. Чітко сказано: це допомога від уряду Канади. Крапка. Не треба поширювати дезінформацію. Або давайте посилання на офіційні джерела
-
Та ви там систему поламали 🤣 , такий аргумент був
-
ну якщо ви знайдете статтю, де офіційно визнано, що гроші йдуть з ООН, то буду вдячний)
-
А звідки ви знаєте, як в Європі? З європейських країн гроші позбирали, а тепер ще Канада лишилась?
-
я Вам скажу, що тих людей, хто тут давно, можна зрозуміти, коли вони бачать, як співвітчизники юзають систему. це неприємно, м'яко кажучи
-
+1 біженець з Європи))) ООН в багатьох країнах Європи виплачувала допомогу українцям, тож не дивно, що ви те ж саме приміряєте і до Канади Ох негарно, ох як негарно
-
Наприклад в інших країнах , так і є . В Європі так і є , в статті було вказано ряд країн та умови хто і як приймає
-
ну питання було з натяком, щоб Ви поділились лінкою
-
Чому ?
-
100% згоден.
29 Jan 2023, 07:13
170137/236412
about 2 hours ago