Український Монреаль
-
В мене просто був досвід з курсів німецької в Асвстрії влітку, тож я чомусь вирішили що тут буде так само. Ми там реально з нуля вчилися, по книжкам і спілкувалися багато, але пояснення базових тем було англійською, в нас там була пара старша, то в них насправді дуже добре виходило
-
тепер страшно теж йти туди 😅
-
Доброго дня, можливо хтось має номер людей, зі стійки в аеропорту, де розселяють в готелі? Бо нас вчора відвезли в готель, повідомили, що дають на тиждень, а на рецепції нам сказали, що тільки на один день. І в нас немає жодних контактів, щоб з ними зв‘язатись і вияснити це(
-
Усім доброго ранку! Вчора було мій перший день курсів французської (фул-тайм: 9.45 - 16.30), хочу трошки поділитися враженнями і запитати вашого досвіду. В моїй групі окрім мене є ще одна українка, всі інші - Мексика, Іран, Колумбія, Ліван. Мої очікування трохи не співпали з реальністю, бо таке враження що на рівні 1 тут люди вже зі знаннями при чому непоганими. З першого уроку ми вже спілкуємося тільки французською, кажуть, що методика супер і через пару тижнів вже буде результат, але поки почуваю себе дурою)))) бо скільки б разів мені вчителька не пояснювала французською, я його і з 10 разу не зрозумію, за правилами вони не можуть спілкуватися англ на уроках. Це ні в якому разі не скарга, просто цікаво в кого як проходять заннятя, бо програми наскільки я знаю можуть дещо різнитися. Знаю що в когось є і звичні нам книжки з завданнями, де прямо з самого нуля починається вивчення мови
-
Прибуде наступного тиждня
-
Кому треба?
-
Мені хтось привіз зі США