Український Монреаль
-
Дякую! Як раз питання ще й в тому що дозвіл на навчання в дітей закінчується разом з візою, і поки робимо нові, не розумію як буде з навчанням дітей
-
Куба таке собі, комуністи, спільники пососії
-
Якщо в вас є дійсний ворк перміт, то проблем не буде.
-
Де це так було?
-
То, так для прикладу. Нехай буде Гаїті.
-
Найголовніше, що потрібно зробити — продовжити статус. Саме статус (visitor/student/worker) визначає ваше легальне перебування у Канаді, не віза! потім, можна податись на візу.
-
В моєму центрі це 16 місяців франсе
-
а як туди потрапити?
-
Це в Cégep Saint-Jean-Sur-Richelieu, курс онлайн повного дня зі стипендією, 4 рівня по 2.5 місяця.
-
МIFI розподіляє студентів та призначає школу, наскільки я знаю.
-
Аналогічно. Було розраховано на повних два учбових роки рівні з 1 по 8. А з цього року змінили новим студентам програму, вони почали з вересня і зараз в них вже 4 рівень. Ну таке собі навчання🥴
-
Дякую
-
Можливо у нас довше бо ми тягли багаж і весь час питали чи ми туди йдемо
-
аеропорт дійсно великий, в мене тільки ручна поклажа була і дитина) ми не зволікали але черга була на контроль) дочка магазин Dior побачила і прийшли на завантаженя пасажирів)) літак здоровий був
-
В нас було так: спочатку їхали автобусом, потім переходили декілька кілометрів з одного терміналу в інший декілька км і поверхами вгору вниз, потім якесь «метро» потім довго йдеш і виходиш на вулицю де автостанція, потім йдеш ще з км (а може й більше) і там термінал 2
-
Всім привіт, чи хтось подавався на провінційну допомогу, можете допомогти, підказати як заповнити документи. Дуже дякую
-
А ви живете в Сен-Жані?
-
Можна і самому записатися напряму через школу, а вони вже зроблять заявку на міфі для виділення місця на навчання
-
Ні, в Монреалі.
-
Дякую, хоч мене і не убер цікавить, але подивлюсь
29 Jan 2023, 07:13
170293/237213
6 minutes ago