Український Монреаль
-
Можна, там є російськомовні перекладачі
-
Знаю росіян яким дали вже політичне біженство в них більше плюшок ніж в українців по куаєт оце так новина.....
-
Не маєш такого права, зараз особливий стан якщо ти не в курсі
-
Я ще не спішу ще до червня є час.
-
Дуже дякую
-
Доброго дня. Маю питання до тих хто обміняв українське посвідчення водія на канадське. Скажіть будь ласка українське посвідчення вони забирають?
-
Я місцевий.
-
Я тобі зроблю знижку за рекламу
-
А які там виплати по біженству? Я правда не знаю) просто багато хто приїхав і отримує щомісячну допомогу, що в принципі те саме, хоча тут гроші йдуть з провінційного бюджету, а не федерального. Ну взагалі то так, з точки зору власної користі, то Канада все вірно зробила зробивши спец програму, де є змога одразу працювати, а не надавши всім біженство)
-
Ну, це ідеально коли є до кого їхати (а ще й готові прийняти) Там питання стояло в тому, щоб мами з дітьми приїхали одразу як біженці (в тему російського випадку для одного пацика) і одразу сісти на виплати (зі слів автора коментаря). Канада, як я розумію, теж не хоче роздавати гроші, особливо чужим людям, якби всі хто приїхав і записав себе в біженці, то трохи б було затрат (можливо о малі гроші відносно чогось, але все-таки витрати), а тут підхід з розумом, бо всі розуміють, що 70-80% це ті хто не був в Україні на початок війни, але може працювати і приносити користь. Якось так, нікого не хочу образити)
-
Ну різні є ситуації, в когось нікого не має в Європі, а лише в Канаді родичі які можуть, наприклад, хоч житлом допомогти. Плюс мова (зараз не про Квебек), мало хто знає іспанську, французська, німецьку, проте майже всі мають хоч початкову англійську, тому в цьому плані в Канаді простіше) це лише що в голову прийшло