Український Монреаль
-
ні, тут в Монреалі
-
Укр школи?
-
Дякую!
-
Доброго дня. Чи може хтось порекомендувати та дати контакти імміграційного адвоката до якого можна записатися на консультацію? Попередньо дякую 🙏
-
Найхитріші знаки: 1 місце — Близнюки 2 місце — Скорпіон 3 місце — Водолій 4 місце — Риби 5 місце — Терези 6 місце — Телець 7 місце — Рак 8 місце — Лев 9 місце — Діва 10 місце — Козеріг 11 місце — Стрілець 12 місце — Овен
-
Дівчата, ВСІМ кому було потрібно, поки я в Україні можу привезти : ботокc, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикамeнти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокc і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
t.me/Montrealukrainianschannel/275
-
Це ботня - пиши не пиши - не лопоможе😂
-
Досить вже скамити
-
Є сушарка на продаж. Так це б/у але виглядає як нова Ціна 230$
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, яким чином записатися/зареєструватися для вивчення фр.мови. Заздалегідь вдячний за відповідь (бажано на особистий в телеграм)
-
Доброго времени суток!підскажить ріелтора)). Або хтось перездає житло?
-
✅ English Course Online 🇺🇦🇨🇦 Пропонуємо трьохмісячний Курс Англійської Онлайн в Зумі у вечірній час від ERS Training and Development ✅Місце: онлайн, Zoom Дні: понеділок, вівторок, четвер Час: від 7 до 9 вечора Тривалість: три місяці Початок: понеділок, 5 лютого Закінчення: четвер, 2 травня Канікули весною: від 4 по 8 березня Оплата- 150 доларів за Весь курс. Під час курсу ми працюємо над: Граматика, Говоріння, Поповнення словникового запасу, Покращення вимови Якщо Вас зацікавила ця інформація- надсилайте СМС повідомлення за номером телефону: ✅(250)689-8485 Юлія В якому вкажіть Ваші: Прізвище і ім‘я, імейл і номер телефону. Після цього обговоримо час попередньої зустрічі. ✅Онлайн курс який веду я підходить для людей які колись вчили англійську і мають певний словниковий запас але призабули граматику, сумніваються чи правильно будують речення і потребують часткове використання української мови під час уроків. Хто може розуміть вчителя повністю англійською, знає основну граматику, має достатній для щоденного спілкування словниковий запас і треба тільки розговоритись’, є можливість приєднатись до курсу англійської в офісі. Курс в офісі проходить в такі самі дні, тільки о 1.30 дня, тривалість дві години. Курс веде вчитель для якого англійська є рідною мовою. Щоб записатись на курс в офісі, можете зателефонувати або відвідати офіс. ✅ ERS Training and Development Corporation Address: 8255 Ave Mountain Sights, Phone number: 514-731-3419 Можете сказати що дізнались про центр від Юлії, я буду за це вдячна:) ✅ В центрі також є ІНШИЙ курс який називається PPE . Це курс з підготовки до працевлаштування в Канаді і особистого розвитку. Він триває три місяці, ведеться повністю англійсько , серед уроків є також уроки французької ( під час курсу PPE). За цей курс ( підготовки до працевлаштування, ☑️ не курс англійської, можна отримать стипендію від уряду Квебек. Я вчилася там особисто. ☑️ Потрібно мати: ноутбук/комп‘ютер/планшет, інтернет і наявність вільного від роботи часу в дані години. Якщо у вас тільки телефон, заняття можливі якщо ви купите або роздрукуєте основний підручник, але подумайте заздалегідь чи ви готові до таких незручностей. ✅Викладання ведеться англійською з використанням української для пояснення організаційних моментів і граматики. За можливістю в процесі більше використовується англійська. Під час уроків опрацьовуємо основні граматичні одиниці які найбільш необхідні для щоденного спілкування і практикуємо їх використання в усному мовленні. В кінці курсу є усний тест - запитання - відповіді, як на курсах Франсизасьйо, ніби екстракт того що опрацьовували на уроках. ✅Вартість курсу - 150 доларів, основну частину витрат бере на себе ERS центр бо державою цей проект не фінансується, це ініціатива ERS. Труднощі в розмові будь якою мовою виникають як правило тому що не завжди впевнені чи правильно говорите і було недостатньо продукування мовлення даною мовою, тож над цим будемо працювати. 🙂 Онлайн курс веду я, Юлія. Кар‘єру вчителя почала в 2000 році. Останні роки працювала вчителем англійської 7 років в Україні, 3 в Китаї і тут в Канаді зараз вже рік як веду курс англійської для українців. Маю диплом вчителя української мови та літератури та досвід у викладанні цих предметів у школі в Україні та інший диплом - вчителя англійської та досвід роботи в державних школах в Україні та Китаї. також міжнародний сертифікат TESOL ( Teaching English to Speakers of Other Languages) Зараз вчуся фул тайм на курсах французької і працюю вечорами. ✅Також запрошую на навчання в приватні групи з 4 учнів. Рівень учнів приблизно А2-В1. Мета- вдосконалення навичок сприйняття мови на слух, говоріння та поповнення словникового запасу. Також при потребі- пояснення граматичних нюансів. Місце- онлайн . Час- від 7 до 8.30 вечора два рази на тиждень. Будуть задаватись домашні завдання, але чіткі і зрозумілі. Вартість- 150 дол за місяць. Чекаю на Ваші повідомлення. (250)689-8485 🙂
-
Вітаю, українська спільното Монреалю! Якщо ви шукаєте житло в Монреалі, до ваших послуг агент з нерухомості, який розмовляє українською мовою та надає послуги з пошуку оренди квартир та будинків по всьому Монреалю. До послуг входять: - Пошук житла відповідно до вашого бюджету та уподобань - Організація огляду житла та проведення переговорів з власниками - Допомога в оформленні документів та угоди оренди - Підтримка та консультації протягом усього процесу оренди Звертайтеся за телефоном 514-441-1730 Medichi Valeriia vmedichi@gmail.com
-
Найдовірливіші знаки: 1 місце — Риби 2 місце — Терези 3 місце — Рак 4 місце — Стрілець 5 місце — Близнюки 6 місце — Овен 7 місце — Телець 8 місце — Лев 9 місце — Водолій 10 місце — Козеріг 11 місце — Діва
-
Така наша доля 😂
-
Вітаю, підкажіть якогось спеціаліста з масажу будь ласка
-
Трохи цікпвих новин. Хто про уе аже чув??
-
Уе?
-
здається кімната в 3-ох кімнатній квартирі, Адреса 3790 Avenue Laurier E , метро Pie-X близько ботанічного саду 650дол+50комун Прошу писати в особисті повідомлення тільки для осіб без шкідливих звичок Дякую
29 Jan 2023, 07:13
170582/236195
10 minutes ago