Український Монреаль
-
Добрий день! Можу дати контакти перукаря з України, вона працює з дітками. Ще актуально?
-
Добрий день, так актуально, дуже вдячний
-
Вітання. Підкажіть будьласка банк нормальний ,щоб одразу при відкритті рахунку дали й кредитну картку ,а не тільки дебіт і мобільного оператора?Монреаль
-
Так так , і мені . Пригодиться І скажіть такий момент. Дехто з наших людей каже що краще взяти дебіт картку. Користуватися нею тижня два три , а потім взяти кредитку )) і тоді вроде як по легенді ліміти будуть вище Так це чи ні ? Хто зна Дякую
-
Чим РБС не влаштовує?
-
Якщо у вас український біометричний паспорт і ви не перевищували ліміти на перебування в країнах Європи, то ніяка віза не потрібна.
-
Доброго дня Скажіть будь ласка, якщо треба по справах в Європу, не потрібна зараз шенгенська віза?
-
Здравствуйте 🤝
-
Дякую за відповідь!
-
Так. Хоча можливо віза не потрібна, якщо у нього є тимчасовий захист якоїсь європейської країни.
-
Дякую! Отже якщо паспорт не біометричний, тобто старого зразка, то віза потрібна. У зайомого паспорт старого зразка і потрібно в Европу на кілька днів.
-
Може складати*
-
Добрий день, фактично всі банки пропонують кредитну картку, початковий ліміт складати від 500-2000
-
А що означає мобільного оператора? Вечір добрий
-
А без sin я не зможу купити сімку, так який оператор не дорогий і ок працює і назву банку,якщо можна?Дякую
-
Відкрийте SIN і з ним можете купити будь-яку сім карту, не рекомендую Virgin по багатьох причинах
-
Дякую, а що нарахунок сім карти для телефону?
-
Все по-різному, у мене особисто немає
-
Ні не так. Ну у мене як мінімум нема такого
-
Перше
29 Jan 2023, 07:13
170705/237213
6 minutes ago