Український Монреаль
-
Ми подібні оголошення одразу видаляємо, а людей блокуємо
-
Це теж саме 🚩ШАЙРАЙ(ка) БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ
-
Привіт! 📍Передається контракт на оренду однокімнатної квартири (3 ½) з можливістю продовження оренди в липні. Район Griffintown. 3 хвилини до автобусної зупинки, магазинів Adonis, IGA, Pharmaprix, Dollarama. Поруч безліч кафе та ресторанів, канал Lachine. 10 хвилин до метро зупинки Bonaventure. 📍Квартира повністю мебльована, кухня укомплектована: мікрохвильовка, холодильник, посудомийна машина, духовка. Також є величезний телевізор, кондиціонер, пралка та сушка. У квартирі багато місця для зберігання. Є довжелезний балкон з диванчиком, балкон виходить на внутрішній дворик. У вартість включений storage у підвалі будівлі. Будівля нова, чудова шумоізоляція. В будинку є цілодобова охорона, тренажерний зал, тераса з виглядом на даунтаун, 2 басейни (indoor and outdoor), сауна та хамам, коворкінг зона з більярдом, шахами та зонами відпочинку. Парковка також доступна в підвалі будівлі (за додаткову плату). 📍Орендна плата – 1600 $/місяць (Hydro Quebec не включений, але за місяць це +/- 30$). Домашні тварини, паління та re-renting заборонені. Кого зацікавило, пишіть мені в приватні повідомлення!
-
доброго дня. чи є у когось контакти інструктора з водіння, щоб показав маршрут у Лонгеї?
-
Десь можна знайти таке в Монреалі ?
-
www.instagram.com/reel/C3AyR0Hu761/?igsh=OWY3b24zYTQyMXJq
-
www.instagram.com/reel/C2kVclis4Uk/?igsh=MXA2YzZ0ZXVpMTZibw==
-
Наступне відео яке мені показалось після цього
-
🇺🇦
-
Доброго всім дня, підкажіть будь ласка бухгалтеров податкові декларації заповнити, можна і англомовних, по запиту не знайшла
-
А ви всі релеве вже отримали?
-
Мені теж цікаво
-
Шось в цьому є!)
-
Доброго дня, чи можливо допомогти нам в питанні оренди житла?можливо є групи або сайти. Цікава оренда з другої половини лютого. Заздалегідь дякую вам за відповідь. Всім хорошого дня.
-
Підкажіть, будь ласка, які є варіанти вплинути на роботодавця, який не бажає надавати T4 Statement of Remuneration Paid для подачі податкової декларації? А також, якщо цей же ж роботодавець не заплатив за місяць праці. Які є дієві і законні варіанти впливу в першому і другому випадку?
-
www.cnesst.gouv.qc.ca/en
-
Треба вчитись танцювати
-
Цікаво
-
Доброго дня) підкажіть чи є футбольні школи записати сина 9 років на тренування ?
-
А в мене ще ні((
29 Jan 2023, 07:13
170867/236418
about an hour ago