Український Монреаль
-
Дякую
-
Шукаю роботу🤚🙋♂️🙋♂️ Мови: українська, російська, англійська, польська, маю канадський досвід роботи, французька початковий левел🙂 438-927-4064 Проживаю біля метро Вілла-Марія. Дякую за будь-які контакти і допомогу🧡
-
Привіт, друзі! Запрошую вас на гру в пінг понг Щовівторка з 18:30 до 21:30 Ми граємо за адресою: maps.app.goo.gl/YBy59XCCSVU46zLM6?g_st=ic Гарна можливість пограти, поспілкуватись з носіями, та познайомитись з новими людьми Вхід вільний
-
🏢 РОБОТА: Шукаємо людей на такі посади: - NodeJS Developer - DevOps Engineer - Network Administrator - Linux-DB System Administrator - UIUX Designer Знання англійської є обовязковим, французська буде бонусом. Компанія Invera inc. знаходиться у Вестмаунті, Монреаль, Квебек. Робота з офісу. Відкриті до найму людей які приїхали за программою CUAET. Свої резюме можна надсилати на адресу [email protected] або в приватні повідомлення.
-
Я думаю що це класно та цікаво
-
Підкажіть, будьте ласкаві, контакти нотаріуса в Монреалі. Не обов'язково україномовного. Наперед дякую
-
Всім привіт. Шукаю роботу ... Підкажіть як це зробити з гарантією. Може які посередники?
-
Щоб приїхати і була робота, а не вітер в полі
-
Який із? Чи ні один ? Грусть
-
Ну дійсно розуміння ринку немає. Знаю що в Європі дозволи на роботу зараз робляться елементарно для Українців. Трохи складніше для білорусів. Полюбому ж є ті хто їхав уже з якимсь якорем. Вже кудись хоч конкретно , а не просто на авось , щоб два місяці ходити і шукати
-
Щось у вас викривлене розуміння місцевого ринку праці тут таке буває тільки на дуже кваліфікованній роботі через джоб оффер(і те не 100%) Тим більше зараз коли ринок достатньо конкурентний
-
ну монреаль це все ж Кєбєк так що франсе більше необхідно
-
Ну я і руками можу 5 років зрарювальником відродив і в сфері обслуговування зараз керівник маленької мережі косметичної. З інглішом правда не все добре ... Тут маю досить тепле місце , але вже приїлось...
-
2 місяці то ще норм я з моїми 12 роками айті досвіду і вільним англе десь стільки шукав просто ті хто тут вже не всі з роботами так люди підтягнули франсе вже
-
Подскажите группу где можно жилье найти в Монреале или недалеко от него.