Український Монреаль
-
На Анрі Бураса (saaq) сьогодні сказали що можна пройти теоретичний екзамен письмово на українській мові, проте потрібно зачекати пока збереться група....також сказали що цей іспит українською можна вже здавати в будь-якому відділенні СААК в монреалі...
-
Всім привіт продаємо холодильник який був куплений два місяці тому майже як новий причина переїзд 2 роки гарантії
-
Хтось шукає 2-3 кімнатну квартиру для того щоб зняти компанією?
-
То переїжджає до Онтаріо
-
Набагато(мені як мінімум)
-
Тут також "можливо" 😂
-
Я не думаю шо в Онтаріо легше отримати пр
-
Пр😂який можливо отримати😂
-
В Оттаві? спокусило? Хахаха та дурна була от і поїхала, а надовго чи ні ще не знаю
-
Я чула про мафію, хотіла навіть приїхати але не вийшло
-
Що вас там спокусило? Чи надовго?
-
Аа, ясно
-
Шо пробачте?
-
Здаємо 4 1/2 кондо у Лавалі. H7T 3A2. Доступно вже зараз. - Третій, останній поверх - Повністю мебльований - 2 спальні, 1 ванна кімната - Вітальня, кухня і їдальня відкритого типу - 2 відкритих паркомісця - Ідеально для сімʼї, район дуже тихий і спокійний - Поруч парк і магазини типу IGA, Adonis, Dollarama, Pharmaprix. - Коти ✅ - Перевірка кредитної історії ✅ 1900 cad + комунальні
-
Народ, ви будете сміятися, але я так і не можу знайти гречку по адекватній ціні. Хтось може порадити гречане місце недалеко від станції метро?))
-
дайте, будь-ласка, посилання на магазин з укр.продуктами біля Namur, дякую
-
Доброго дня. Є вакансія роботи для чоловіка. Обов'язково говорити французькою. Mainetenance assistant. Обслуговування багатоквартирного будинку (350 квартир) в Longueuil. Потрібно обов'язково: - розумітись в ремонті сантехніки (крани, умивальники, пробивання каналізації, тощо) - Шпаклівка, краска - столярні роботи (ремонт шафок, дверей, кухонних меблів, сходів дерев'яних, тощо) - електрика (прості речі - замінити розетку, лампочку, світильник, тощо. Робота не важка, легша як на ремонтах чи якійсь будові. Просто потрібно бути серйозним і працювати. Дають квартиру в цьому ж будинку. Там потрібно весь час жити. Можна сімейним. Раз на 2 тижні потрібно цілий тиждень бути черговим (на дзвінку) Якщо щось серйозне трапляється чи вдень чи вночі, потрібно виходити і лагодити. Або якщо снігопад, то чистити проходи (є всі засоби) Потрібно вміти користуватись добре смартфоном, бо робота з'являється в мобільному додатку. Які умови і яку зарплату дають я не знаю. Потрібно чесно і відповідально працювати. Робота пропонується, бо звільнили одного дядька, який не працював (шарився) і пив. Тому, хто серйозний і буде працювати, можете вислати CV на адресу і я передам начальнику. Я нічого з того не маю і ніякого інтересу нема і я нічого не рішаю. Потрібно буде прийти на співбесіду, якщо з вами зв'яжуться. Email : alexperederenkoo@gmail.com Дякую.
-
Кодло з рашистами не рекламуйте
-
порекомендуйте будь-ласка де купити готову їжу недорого, дякую
-
Я гречку не купую, тому не знаю
29 Jan 2023, 07:13
171498/236483
29 minutes ago