Український Монреаль
-
дайте, будь-ласка, посилання на магазин з укр.продуктами біля Namur, дякую
-
Доброго дня. Є вакансія роботи для чоловіка. Обов'язково говорити французькою. Mainetenance assistant. Обслуговування багатоквартирного будинку (350 квартир) в Longueuil. Потрібно обов'язково: - розумітись в ремонті сантехніки (крани, умивальники, пробивання каналізації, тощо) - Шпаклівка, краска - столярні роботи (ремонт шафок, дверей, кухонних меблів, сходів дерев'яних, тощо) - електрика (прості речі - замінити розетку, лампочку, світильник, тощо. Робота не важка, легша як на ремонтах чи якійсь будові. Просто потрібно бути серйозним і працювати. Дають квартиру в цьому ж будинку. Там потрібно весь час жити. Можна сімейним. Раз на 2 тижні потрібно цілий тиждень бути черговим (на дзвінку) Якщо щось серйозне трапляється чи вдень чи вночі, потрібно виходити і лагодити. Або якщо снігопад, то чистити проходи (є всі засоби) Потрібно вміти користуватись добре смартфоном, бо робота з'являється в мобільному додатку. Які умови і яку зарплату дають я не знаю. Потрібно чесно і відповідально працювати. Робота пропонується, бо звільнили одного дядька, який не працював (шарився) і пив. Тому, хто серйозний і буде працювати, можете вислати CV на адресу і я передам начальнику. Я нічого з того не маю і ніякого інтересу нема і я нічого не рішаю. Потрібно буде прийти на співбесіду, якщо з вами зв'яжуться. Email : alexperederenkoo@gmail.com Дякую.
-
Кодло з рашистами не рекламуйте
-
порекомендуйте будь-ласка де купити готову їжу недорого, дякую
-
Я гречку не купую, тому не знаю
-
А греча скільки коштує?))
-
EURO VICTORIA хороший магазин з продуктами із європи (також і україни) Також там можна випити смачну каву, і поїсти наші страви : голубці і тд
-
За 5 баксів можете поїсти в ресто плато
-
платно
-
Безплатно?
-
шукаю просто теплу їжу, для новоприбулих, яких селять в готель без кухні CSAI рекомендують магаз біля Namur
-
Полуфабрикати цікавлять?
-
Суп, салатик, друге, хліб з маслом, тістечко і на вибір кава, чай, сік чи молоко
-
Доброго вечора! Підскажіть будь ласка при відкритті справи в СААК який статус вказувати? Юкрейн візітор?
-
Є ще заклади. Але виних не був не знаю
-
Не поганий ресторан Маратон Сулвакі- але там цін за блюдо ввечері будуть від -15 баксів
-
Біля намюр є Amir, Boustan. Трохи далі в сторону волмарта- є подордже різні тай експрес. В сторону від станціі метро - побачите великий помаранчевий шар- то апельсин, там не поганий путін. Але ціна від 16 баксів. Навпроти нього, бель провінс, типу хотдоги на мінімалках, гамбургери і поруч з апельсином макдональдс.
-
Живе прям у нас в будинку
-
Скажу так. У нас в будинку є подібний дядько. Так само працює.постійно посміхається і здається повністю задоволений своім життям. А по вечорам іздить десь грати на гітарі, він схоже музикант.
-
Не треба…. Я топінг додаю
29 Jan 2023, 07:13
171513/238155
about an hour ago