Український Монреаль
-
Тут одна мотивація не допоможе. Тут легше на місяць злітати туди і назад ніж той пр отримати при умові що ворк перміт куает
-
Експер ентрі, по стему. Там має пройти , точніше мав би пройти
-
А вес так і працює. В чому трабл?
-
Так а ти вес? Він же в кєбєку не канає
-
Ні, wes каже , що треба йти на сайт апостиль.юа , вони підтверджують твій диплом і відправляють у wes. По іншому ніяк. Та я теж знаю , що люди робили. Але в мене диплом до 2016 року
-
Я знаю хто зробив
-
В якому сенсі? Ти завірив в консулаті і переклав у серт перекладача і сказали ні?
-
Та я от почав робити евалюацію диплома і тут і закінчив. Не той зразок , не так проштий , не та печатка. Сказали йти в універ і просити новий диплом. А це тільки початок
-
Так і кажу. Диплом старого зразка , без мокрої печатки . Це Франка
-
❤️🔥 Друзі цей день настав! ❤️🔥 17-18 лютого MOISHA Company та Моторний Бурундук роблять Подорож до Ніагарського водоспаду ТІЛЬКИ ДЛЯ САМОТНІХ ХЛОПЦІВ ТА ДІВЧАТ ❤️🔥🔞 ❤️🔥Подорож до дня закоханих організовує особисто учасник TV ШОУ ❤️🔥 «Кохання на Виживання 3» ❤️🔥на Новому Каналі. Та людина котра особисто виступала для Принцеси Монако та сімʼї Чарлі Чапліна - Михайло Мітін ❤️🔥 Виїзд зранку Одразу після здибанки українського Монреалю до дня всіх закоханих «Танго для Двох» 16 лютого. Ми вирішили зробити подорож на Ніагару тільки для самотніх дівчат та хлопців Монреалю ❤️🔥 ми візьмем з собою тільки 7 дівчат та 7 хлопців 😏 🏆 Але це не все!!! Бо ми вирішили ще РОЗІГРАТИ 2 квитки з готелем. 🏆 2 переможця поїдуть до Ніагарського водоспаду БЕЗКОШТОВНО і готель теж безкоштовний! Умови ви маєте забронювати поїздку на 17-18 лютого до Ніагарського водоспаду! І 16 лютого на Здибанці Українського Монреалю до дня всіх закоханих ми розіграємо два квитки до Ніагара Фолс! Серед тих хто забронював подорож!) І вони поїдуть ❤️🔥БЕЗКОШТОВНО!❤️🔥 🏆 Але це теж не все бо ми також вирішили що подаруємо кожному хто бронює цю подорож знижку по 50$ на людину!🔥 А серед усіх гостей ми ще розіграємо 2 квитки на Тур до Квебек Сіті 🏆 При підримці MOISHA Company, Моторний Бурундук та Український Монреаль. Для бронювання подорожі та участі у конкурсі пишить @MoishaCo
-
можна - він до 250г все що до 250 - не потребує ліцензії
-
Ось її роботи були,можливо хтось впізнає. Дуже треба з нею зв'язатися
-
Добрий вечір, шукаю майстриню з передноворічного ярмарку, який проходив в центрі Тераса, вона представляла новорічні композиції ручної роботи. Можливо хтось має контакти,буду дуже вдячна 🙏