Український Монреаль
-
Мені за тиждень прийшла А чоловіку лише вчора Рандом 😃
-
Люди, по CUAET же не можна вчитись безкоштовно в універах? Лише школи ?
-
Адресу наче в банку потрібно змінити, але я хз як) Хтось казав, що на сайті прямо змінював, але то мабуть від банку ще залежить і від їх сайту хД
-
Приходили, та і відправлял їм. Добре, дуже дякую
-
В сервіс Канада не треба, вам мали сказати про це, коли сін оформлювали, що якщо змінили адресу проживання, то нічого робити не треба За рамк - вам приходили формуляри на перевірку імені і тд? а) Якщо приходили і ви їх вже відправили, то протягом 3х тижнів мала прийти картка, подзвоніть запитайте в них. б) Якщо не приходили і ви не відправляли їх назад, то картка б і не прийшла. Теж подзвоніть і запитайте
-
я прям з аплiкейшена показав чек оплати за ренту - проконало
-
оплата ренти
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка що може бути доказом адреси? Окрім договіру про рент житла Куди повідомляти якщо змінив адресу проживання? Сервіс Канада? І як зрозуміти чого не приходить мед карта та страховка? Мед огляд пройшов ще у вересні, дзвонив до РАМК ще у серпні
-
Знайшов дякую www.rbcroyalbank.com/dms/digital/tutorial/pdf/RBC_Mobile_Cheque_Deposit.pdf
-
я так телефон брав, покористуватися 3 дні і вернув назад, ніхто не питав чому , гроші вернули через декілька днів
-
Ну не знаю)
-
Привіт, скажіть будь ласка, скільки зараз потрібно чекати шоб записатись на здачу на права?
-
Тут ще простіше.)) ніхто не розглядає тебе під мікроскопом і не випитує - чого тобі тут не підійшло.))
-
Вітаю! Шукала пошуком, але такого не знайшла. Порадьте пліз жіночого перукаря в даунтауні. Не хочеться їздити далеко:)
-
Пофоткались - віднесли назад)
-
Зберігаєте чек, не відрізаєте бірки
-
Так само))
-
О, як варіант. Не думала про це, ал ніколи тут не повертала речі) може тут якось не так працює, як у нас
-
так там є така функція , в rbc програмі на телефоні виберіть deposit cheque , сфотографуйте з двох сторін і далі якщо все ок воно зарахує гроші на рахунок
-
Онлайн зарахувати. В сібсі наприклад це кнопка Єдепозит.
29 Jan 2023, 07:13
17190/239717
30 minutes ago