Український Монреаль
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Дякую за відео
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка хто брав в оренду авто всю процедуру ( компанія, ціна , документи) Дякую!
-
Alamo -декілька раз брала з аеропорта , але в них в центрі вроді теж є офіс , в додатку робила бронювання можна зробити на сайті , по приїзду туди підписуєте документи , оплата кредиткою ( вони знімаю вдвічі більшу суму , потім повертають гроші ), також їхньою умовою є повернути машину з повним баком або ж оплатити їм приблизно 80$ і вони самі її заправлять , дають машину на укр права За два дні оренда обійшлася 160$ Машини в них всі нові , можна вибрати яку хочете гібрид , електрика , бензин
-
Дуже гарно
-
Доброго дня , є таке питання.Може хтось знає. Чоловік моряк і отримує зарплату від другої країни , але зарплата приходить у Канаду . Будут з цієї суми вичитувати налог чи ні ?
-
Всім привіт! Людина, яка хотіла забрати крісло, кудись пропала, тому дублюю ще раз, може хтось захоче таки забрати його хД Продаю геймерське крісло Купувала на амазоні за 230cad, віддаю за вашу ціну, або обміняю на фентезі книги англійською мовою👀 Самовивіз з даунтауну Є невеличкі дефекти (кіт трохи пошкрябав + затерся рожевий колір на правому підлокотнику. Фото вишлю в особисті) Але саме крісло нове, йому 3 місяці десь, дуже зручне, мені шкода його викидати, хочу віддати комусь зі «своїх», може тут комусь треба
-
Доброго дня👋🏻 Підкажіть будь ласка, можливо хтось здає в оренду кімнату в Монреалі, по можливості в районі Мілтон Парк Буду вдячна за будь-яку інформацію🙏🏻