Український Монреаль
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка що може бути доказом адреси? Окрім договіру про рент житла Куди повідомляти якщо змінив адресу проживання? Сервіс Канада? І як зрозуміти чого не приходить мед карта та страховка? Мед огляд пройшов ще у вересні, дзвонив до РАМК ще у серпні
-
Знайшов дякую www.rbcroyalbank.com/dms/digital/tutorial/pdf/RBC_Mobile_Cheque_Deposit.pdf
-
я так телефон брав, покористуватися 3 дні і вернув назад, ніхто не питав чому , гроші вернули через декілька днів
-
Ну не знаю)
-
Привіт, скажіть будь ласка, скільки зараз потрібно чекати шоб записатись на здачу на права?
-
Тут ще простіше.)) ніхто не розглядає тебе під мікроскопом і не випитує - чого тобі тут не підійшло.))
-
Вітаю! Шукала пошуком, але такого не знайшла. Порадьте пліз жіночого перукаря в даунтауні. Не хочеться їздити далеко:)
-
Пофоткались - віднесли назад)
-
Зберігаєте чек, не відрізаєте бірки
-
Так само))
-
О, як варіант. Не думала про це, ал ніколи тут не повертала речі) може тут якось не так працює, як у нас
-
так там є така функція , в rbc програмі на телефоні виберіть deposit cheque , сфотографуйте з двох сторін і далі якщо все ок воно зарахує гроші на рахунок
-
Онлайн зарахувати. В сібсі наприклад це кнопка Єдепозит.
-
Так хто зараз на сноудоні з сердечком україни із гербом? Це наш хлопець?
-
800
-
Та заращ подивимось якщо ні то завтра поговорим
-
Я думаю , що в рбс можливо є така сама функція - загугліть або уже завтра в самому банку запитайтесь за це. Бо це супер комфортно 👍
-
Дякую
-
У нас РБС
-
Тд банк через онлайн банкінг можна просто сфотографувати і гроші автоматично начисляються. Або так, йдете в банк і даєте чек з картою і все
29 Jan 2023, 07:13
17197/239654
26 minutes ago