Український Монреаль
-
Онлайн зарахувати. В сібсі наприклад це кнопка Єдепозит.
-
Так хто зараз на сноудоні з сердечком україни із гербом? Це наш хлопець?
-
800
-
Та заращ подивимось якщо ні то завтра поговорим
-
Я думаю , що в рбс можливо є така сама функція - загугліть або уже завтра в самому банку запитайтесь за це. Бо це супер комфортно 👍
-
Дякую
-
У нас РБС
-
Тд банк через онлайн банкінг можна просто сфотографувати і гроші автоматично начисляються. Або так, йдете в банк і даєте чек з картою і все
-
А розкажіть що робити з чеком що прийшов з курсів французського. Типу як гроші отримати? Піти в банк дати чек і все?
-
Можу поділитись лайфхаком як зекономити на їжі без втрати якості: у костко можна оформити віртуальний мембершип, також у них є доставка додому та багато акцій. Можна замовляти побільше та частину заморожувати (це стосується хліба, молока, м'яса і тд). Також зручно коли складаєш списки що купити. Витрати зрештою нижчі ніж якщо купувати у метро/максі/волмарті окремо.
-
Tenants Insurance о точно ось так вона
-
Це вимога на оренду квартири була. Типу на мільйон застрахувати від усіляких там пожеж і таке інше
-
вибачте, а можно запитати: а що у вас за страхування таке 15 дол , якщо я усьо вірно зрозуміла?
-
Привіт, спільнота! Чи хтось вже робив евалюацію диплома в квебеку? Цікавить як бути, якщо є і бакалавра диплом і магістра. Як проходить евалюація в такому разі…
-
Оп оп Падгончики
-
Моє кохання
-
www.amazon.ca/Olay-Complete-Moisturizing-Sunscreen-Sensitive/dp/B00BM9SZFK
-
Що за крем
-
Побачила рекламу в ютубі і вже місяць користаюсь
-
Це мене так з кремом Олай канадським