Український Монреаль
-
Доброго дня. Підкажіть будьласка мої батьки перебувають в Канаді більше 90 днів, медичний огляд не пройшли. На що це буде впливати ,коли вони їдуть зараз в Україну на декілька місяців і при поверненні чи не буде проблем з в'їздом в Канаду?
-
Всім привіт! Чи вже є хто пройшов процедуру підтвердження українського диплому, з урахуванням набуттям чинності Конвеції про апостиль від 11-го січня 2024 р.? Чи правильним буде 1-й крок: - подати заявку на апостиль в відповідний компетентний орган в Україні (наприклад apostille.in.ua)? Буду дуже вдячна за допомогу та підказки!
-
⚡️Шановні потенційні партнери! 🧑💻Я пропоную вам можливість співпраці в рамках віддаленої співпраці, пропоную новий та перспективний напрямок роботи. 📈Ми раді запропонувати вам унікальну можливість кар'єрного зростання та безкоштовне навчання, яке дозволить вам стати професіоналом у новій області. 1️⃣8️⃣Ми запрошуємо до співпраці лише повнолітніх кандидатів, які цінують свій час та хочуть успішно поєднувати роботу з навчанням чи основною діяльністю. ⭐️Не пропустіть свій шанс на успішне майбутнє – приєднуйтесь вже сьогодні!
-
Гарного дня всім. Скажіть будь ласка , хто приїхав у Монреаль с дітьми до 18 років, у документі visitor record для дитини ( який видавали в аеропорту ) в самому низу документа Remarks/Observations : написано CUAET? Чи нічого немає? Не можу оформити разову виплату для дитини , на сайті видає помилку . Дзвонила до IRCC казали все добре , через 10 днів спробуйте ще раз . Але всеодно видає помилку .
-
Дякую за пораду! З офіційних джерел я і почала 😉 та все ж цікавий і вже реальний досвід
-
Ніхто вам зараз інформації зі свого досвіду не дасть. Після відправки документів у МІФІ лише через 1,5-2 місяці надходить лист у тому, що документи прийнято у роботу чи вони повертаються з позначками про помилках. Син надіслав торік документи, їх ще не почали навіть розглядати. Тож якщо хтось відправив диплом після 11 січня на евалюацію, результатів поки що немає.
-
Привіт🙂 Можливо, хтось може допомогти — шукаю нове житло, бюджет до 1000$, хочеться приємний район не в центрі міста. Буду дуже вдячна за будь-яку допомогу🙌
-
Знову ж таки, дякую вам за відповіді 😊 та я ж не запитую за повний вдалий кейс, звісно я розумію що часу ще замало пройшло… моє питання стосувалось тільки 1-го кроку в цьому процесі.
-
Доброго дня! Підкажіть де можна роздрукувати файл? Дякую
-
Дякую, це можна зробити самостійно чи надаєш їм файл і вони роздруковують?
-
Можливо знаєте в яких саме аптеках можна ? Дякую за відповідь!