Український Монреаль
-
👩💻Друзі, запрошуємо на вебінар українською мовою ➡ "Відновлення відкритого дозволу на роботу" Що робити, щоб відновити дозвіл на постійне проживання? Ми пояснимо вам усі кроки: форми, документи та комісії для оплати... 🚀Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/renouvellement-de-permis-de-travail-ouvert-tickets-764792012497?aff=oddtdtcreator
-
Все ще продаю стіл 🥲 Всім привіт! Народ, чи комусь потрібен стіл та 4 стільця? Я брала за повну ціну 2 роки тому, віддам за 150cad весь цей набір, самовивіз з центру міста. Він практично новий, за ним навіть ніколи не їли, бо я стіл використовувала для шиття тільки Якщо заберете протягом тижня, то віддам все за 100 баксів, тільки заберіть, пліз, я хочу новий стіл 🥲
-
Вітаю. Поділіться будь ласка контактами ріелтора ,які працюють без перевірки кредитної історії, або кого влаштує гарант, що перебуває менше року в Канаді. Дякую
-
Доброго дня) Збираюся переїжджати до Монреаля з кішкою) Буду вдячна за будь яку інформацію стосовно необхідних документів для перетину кордону. А ще можливо в когось є досвід перевезення тваринки до Канади, а потім назад до Європи? Знаю що ніби то в Європі більш суворі правила щодо ввезення тварин. Заздалегіть дякую всім хто відгукнеться)
-
А ще допоможіть з питанням: як завести сім картку найпростішим і найшвидшим способом?
-
Дякую!
-
Fizz придбати в будь якому Pharmaprix, Uniprix, Jean Coutu Приактивації по промокоду буде мінус 25 доларів здається Fizz: M9RRT
-
Доброго дня всім. Хто знає, чи можно отримати гроші після 18 місяців поребування у Канаді на дитину от федиралів і от провінцїї Квебек? Підскажіть сайти!
-
Дякую!
-
Зрозуміла
-
Мала на увазі знижка 25 доларів
-
Шановні батьки та молодші програмісти!🎁 Мене звати Тетяна . Я організовую безкоштовні майстер-класи з компʼютерного дизайну, програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років. Буду вдячною, якщо Ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для Вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі, а не в перегляд Тікток, YouTube , або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається☺️ Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): ✅Scratch 🐱, Roblox, Minecraft🎮 ✅3D моделювання (Blender), професійний відеомонтаж та вивчення фотошопу🎬🎨, ✅🐍 Python, C# Unity, WEB-розробка -(JS, HTML, CSS), 👾 Java На майстер-класах вивчаємо: Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого❤️ ✍️Для запису пишіть мені у приват. Кількість місць є обмеженою‼️ Запис діє до 29.02