Український Монреаль
-
Ох, ото пригода нас чекає 🙈 В нас варіант тільки через Бове був, тож побачимо як я впораюсь)
-
Не підкажу, просто з досвіду мого чоловіка там не зручно добиратися, затратно по грошам і часу, там їхати і поіздом і автобусом, того брала квитки одразу в Де Ґоль.
-
Доброго дня! В кінці березня прилітаємо
-
До речі, яка зараз ситуація з новоприбулими українцями, багато прилітають? Місця в готелях є?
-
пишуть що є, але всі чекають "цунамі" у березні
-
Merci beaucoup !
-
Доброго дня друзі, поділіться враженнями та інфою щодо готелю який надають в аеропорту, які умови та локації, заздалегідь дякую
-
Мені готель змінювали кожні два чи три дні, кожного разу це нова локація, іноді дуже далеко за межами Монреалю. Умови теж варіюються, але є де спати, що загалом і є його основною функцією.
-
Ми проходили тут covid.securimed.ca/en/ircc/
-
Перше таксі до нього безкоштовне, а потім за свій рахунок?
-
Так, весь термін перебування на таксі безкоштовно ніхто не катає 😒
-
Також сходіть в La terrasse центр там можна запитати ,які є клуби
-
Шукайте центи допомоги / співпр з новоприбулими ,вони часто пропонують/ проводять групи по спікінгу....ALAC, CACI, L'hirondelle...і т д
-
📢 Запрошуємо усіх на пілатес! Приходьте самі, з родиною, з дітьми! Ласкаво просимо всіх! 👥Заняття відбудеться за адресою нашого салону: 5685 Rue Laurendeau Montréal, QC H4E 3W5 📍Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/billets-pilates-parents-enfants-814186663227?aff=oddtdtcreator
-
Всім привіт! Чи в когось був досвід завірення копій документів про освіту не тут в Консульстві, а в Україні у нотаріуса. Та подальша їх відправка до МІФІ для підтвердження? Відгукніться, чи все добре пройшло?)
-
Це якщо взагалі пощастить вийти😒
-
2-3 години там всеодно просидіть прийдеться, не меньше. тому раджу на ранок
-
кажуть хто заходить в парижзьке метро - виходить лише через декілька років
-
Беріть краще таксі, дорожче звісно буде, але надійніше
-
Скільки годин пересадка?
29 Jan 2023, 07:13
172398/240545