Український Монреаль
-
Good question
-
Добрий день ... Підкажіть будь ласка, якщо подали заявку на виплату мат.допомоги, проте грошові кошти не надійшли... Мед.огляд ще не пройшли, але 90 днів ще не закінчились ... Десь можна перевірити статус заявки? Читала тут, що грошові кошти надходять на рахунок десь за 5 днів ... Тепер думаю, можливо я щось не так заповнила (((...
-
Вітаю. Хочу поїхати в Україну і взяти з собою призент 375 мл скляна пляшка кленового сиропу. Чи не буду мати проблем в аеропорту?
-
В рюкзак хотіла покласти і взяти з собою в літак, так підійде?
-
А якщо перелить в пластикову пляшку 300 мл?
-
📌 Вже завтра вирушаємо до Ніагарського водоспаду можемо взяти останні 2 людини і все😊 MOISHA Company знов вирушає у подорож по маршруту 📺 TV Show «Орел і Решка» 🪙 до Ніагарського Водоспаду Подивитись на масштабне диво прикрашене зимовими фарбами🏔️ 🔥У вартість включено: 1.🚖Подорож 2.🗽Супровід водія по всіх туристичних місцях 3.🏨Готель у Ніагара Фолс 4.🥛Безкоштовна вода на протязі усієї подорожі. 5. 🏠Водій забирає усіх з дому та розвозить по домах - 7:00 ранку вирушаємо з Монреаля, щоб насолодитися красою канадської природи. - 15:00 - Ніагарські Водоспади - відчуйте потужність природи, відвідайте тунелі та вирушайте на кораблі до серця водоспаду. Відвідайте парк розваг Niagara Falls та казіно. 22:00 - Ночівля в Ніагарі Фоллс. 🛏️ Неділя: - 8:30 виїзд та ранкова кава біля Ніагарського Водоспаду - 12:00 - Торонто - ми відвідаємо з вами: 1. 🗼CN Tower висота 553м. 2. 🛕 Будинок Ґудергем 3. 🌆 Площа Янг-Дандас (аналог Тайм Сквер) 4. 🏛️ старовинна Мерія Торонто 5.🎨 Алея Графіті у сердці Даун Тауна - Повернення до Монреаля о 23:00. 🏠 З повагою MOISHA Company 😉
-
А де можна знайти чат подій?
-
Доброго дня всім , може хто купував стіки на айкос в Монреалі не блоками ,а окремо пачку ?Дякую за відповідь 😊
-
Але не скащав би що 3 брати вигідно - так дорожче