Український Монреаль
-
В якому банку краще відкрити рахунок?
-
Хто знає адресу де проходити мед.огляд?
-
Давайте , шановне панство, я ще добавлю, так щоб уж точно було "весело" - а як у Монреалі з анлійською, чи тільки французька і персонал мало вживає англійську?🙈😄 не кидайте тапочком
-
Вилив бруд – а легше стало?
-
Я і не планував ніякий діалог
-
Поки ти не прийдеш до тями, я з тобою не можу вести діалог
-
За одне рендеву можна порішати, чи не?
-
В мене був
-
Можна, але мову треба вчити. Без цього дуже багато дверей зачинено. Та і є люди, які не знають або роблять вигляд що не знають англ.
-
Вітаю! Всім чудової п’ятниці) В кого був досвід заміни прав іншої провінції на тутешні квебекські, як це відбувається, поділіться досвідом 😊
-
Тобто як що на французькій-не Бунжур- тужур, 😄🤔 то по англійськи-все можна вирішити і запитати? Щире дякую за відповідь)
-
всі знають англійську) але спілкуються франц переважно
-
Краще так: це кайфовий улюблений Квебек!
-
Супер! дякую! 🤩 Рендеву вже є, питаю, щоб розуміти до чого готуватися, цеж Квебек)
-
Ооо, ось це і заспокоїло, дякую на разі)
-
Записатись по телефону до саак почекати місяця 2-3, прийти заповнити якусь анкету з офіцером, заплатити щось біля 120$ важливо готівка чи дебітка, кредитну не приймають. Зроблять фото. Одразу видають тимчасові паперові, десь через 2-3 тижня прийде пластик на домашню адресу. Так одне рандеву, хвилин 15
-
Проблеми почнуться, коли почнеться пошук роботи:)
-
Вистачить. Зі мною всюди говорили англійською
-
Окей, це зрозуміле діло, що мову потрібно вчити, без заперечень. 👌 Питання, тільки от на перших порах коли по прильоту робити потім усі ті документи, чи вистачить знання анлійської чи ніяк?
-
Ох не ти один. Я он теж дивуюсь як можна бути такими безвідповідальними
29 Jan 2023, 07:13
172677/239579
3 minutes ago